Konya boksunda yeni bir yıldız doğuyor

Konya boksunda yeni bir yıldız doğuyor

Karatay Hamza Yerlikaya Spor Lisesi öğrencisi Hamza Deveci boks branşındaki yeteneği ile başarımı sonuçlara imza atmak istiyor.

Deveci boksta üst minik kategorisinde 3. defa Konya Şampiyonu bir kez de Türkiye 3. olma başarısı gösterdi Genç boksör önce Türkiye şampiyonu olmak daha sonra ise uluslararası dereceler yapmak istediğini söyledi.
Hamza Deveci, “ Boks yapmayı seviyorum. Bu alanda başarılı bir sporcu olarak ülkeme hizmet etmek istiyorum. Karatay Hamza Yerlikaya Spor Lisesi öğrencisiyim. Boks branşında okulumu, Konyamız’ı ve Türkiyemiz’i ulusal ve uluslararası alanda temsil etmek İstiklal Marşımız’ı okutarak bayrağımızı göndere çektirmek istiyorum. Çalışmalarıma hocam Ahmet Gündüz nezaretinde devam ediyorum. Bu yolda bana destek olan başta ailem, hocam Ahmet Gündüz Karatay Hamza Yerlikaya Spor Lisesi’ndeki öğretmenlerime ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

whatsapp-image-2024-01-08-at-14-03-01.jpegGenç boksörün antrenörü Ahmet Gündüz de sporcunun yetenekli olduğunu disiplinli çalıştığı takdirde birçok başarı kazanacak kapasitede olyduğunu söyledi.
Gündüz, “Uzun süredir Konya boksunda yaşanan sessizliği bu genç kardeşimizin bozacağını düşünüyorum. Kendisi yetenekli. Bu yeteneğini iyi kullanıp çalışmalarına disiplinli bir şekilde devam ettiği takdirde bir çok başarıya imza atacağını düşünüyorum. Disiplinli ve azimli bir şekilde çalıştığı takdirde Konya ve Türk boksu yeni bir yıldız kazanmış olacak” ifadelerini kullandı.
SAİT ÇELİK

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum