Konya Altınapa Barajı'nda tutulan dev balık görenleri şaşırttı

Konya Altınapa Barajı'nda tutulan dev balık görenleri şaşırttı

Konya merkeze çok yakın olan ve şehrin içme suyu ihtiyacını karşılayan Altınapa Barajı'nda dev bir balık tutuldu. Söz konusu balığı görenler şaşırıyor.

Konya'da iki arkadaş hafta sonu Altınapa Barajı'na balık tutmaya gitti. Bir süre sonra oltadaki hareketlilik balıkçıları heyecanlandırdı. Oltalarına büyük bir balık takıldığını anlayan balıkçılar bir süre uğraştılar.

adsiz-002.jpg

Uzun uğraş sonucu dev turna balığını gölden çıkarmayı başardılar. Baraj gölünden çıkan balık karşısında hayrete düşen balıkçılar büyük bir sevinç yaşadı. Çevrede balık tutan diğer vatandaşlar ise turna balığının büyüklüğünü görünce şaşırdılar.

adsiz-004.jpg

Turna balığının ağırlığı 8 kilo 150 gram olarak tespit edildi. Büyük bir balık yakaladıkları için heyecanlı olduğunu belirten Ramazan Kabak, "Şimdiye kadar aldığımız en büyük boy oldu, bize de güzel bir heyecan yaşattı. Konya'da Altınapa Baraj Gölü balık avı için güzel bir yer. Avcı kardeşlerimiz avlanma limitlerine dikkat ederse daha verimli avlar gerçekleşmeye devam eder" şeklinde konuştu. Ramazan Kabak'ın arkadaşı Serter Çeşmebaşı, "İlk kez böyle bir heyecan yaşıyorum. Umarım daha büyük bir turna balığını tutmak nasip olur" diye konuştu. 

MERHABAHABER.COM

İşte balığın yakalanma videosu:

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum