Kombine alan taraftar isyan etti

Kombine alan taraftar isyan etti

Tümosan Konyaspor taraftarı maçlara ilgi göstermiyor. Kombine alarak maça gelen taraftar ise karşılaştığı duruma isyan ediyor.

Doğu üst tribünden kombine alan taraftar durumdan şikayet ederek, “İnsanlar zar zor kombine alabiliyor . Karşılığı bu mu olmalı ?. Kombine satışları az diye şikayet eden yönetim koltukların bu halinden haberdar mı ? Böyle bir ortamda maç seyretmeye kimse gelmez. İlk maçın ardından kulübü aradık. İlgileneceklerini söylediler ancak. Henüz bir gelişme yaşanmadı. Bir an önce bu durumun düzeltilmesini istiyoruz” dedi

whatsapp-image-2023-09-19-at-10-46-37.jpegKONYASPOR TARAFTARI MAÇLARA İLGİ GÖSTERMİYOR
Trendyol Süper Ligde yeni sezon başladı ve 5. hafta geride kaldı. Tümosan Konyaspor 5 hafta sonunda 8 puan topladı. İlk 4 haftayı iki galibiyet iki beraberlikle geçiren yeşil-beyazlı ekip sahasında ilk yenilgisini geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor karşısında son 5 dakikada 2-1’lik skorla almıştı. Bu sezon evinde 3 karşılaşma oynayan Tümosan Konyaspor taraftar konusunda beklediği desteği alamadı. Yeşil-beyazlı ekip evindeki maçlarda 5 bin seyirci ortalamasının üzerine çıkamadı. Anadolu Kartalı sezonun ilk maçı olan İstanbulspor karşılaşmasında 5 bin 552 taraftar takip etti. Evinde oynadığı ikinc maçta Gaziantep FK’yı konuk eden Tümosan Konyaspor’un bu karşılaşmasına ise 5 bin 839 taraftar geldi. Çaykur Rizespor karşısında taraftarından beklediği desteği göremeyen yeşil-beyazlı takım gelecek haftalarda taraftarını yanında görmek istiyor. Şu ana kadar 183 binden fazla passolig kartı bulunan Konyaspor’da kombineler de pahalı bulunduğu için çok fazla ilgi görmemişti.
Konyaspor yönetimi taraftarı stada çekme konusunda çeşitli çalışmalar yapmayı planlıyor.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum