Kolonya ile sobayı tutuşturunca..

Kolonya ile sobayı tutuşturunca..

Karaman'da 4 aylık hamile 18 yaşındaki Gülcan İzgi, evlerinde odunları tutuşturmak için sobaya kolonya dökünce birden yükselen alevler vücudunu sardı.

Karaman'da 4 aylık hamile 18 yaşındaki Gülcan İzgi, evlerinde odunları tutuşturmak için sobaya kolonya dökünce birden yükselen alevler vücudunu sardı. Eşinin müdahalesiyle alevler söndürülürken vücudunun boyun ve bel bölgesi arası ile sol kolunda 3'üncü derece yanık olan Gülcan İzgi, Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi'nde geçirdiği 4 ameliyatla eski sağlığına kavuştu. İzgi'nin karnındaki kız bebeğinin ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Karaman'ın Ermenek İlçesi'ne bağlı Aşağıçağlar köyünde oturan 5 aylık evli Gülcan İzgi, yaklaşık 1 ay önce evinde sobayı yakmak istedi. İzgi, çırayla tutuşturamadığı odunlar için sobaya kolonya dökünce birden yükselen alevler vücudunu sardı. Elbiseleri tutuşan İzgi, çığlıklar atarak eşinden yardım istedi. Odaya giren 23 yaşındaki İmdat İzgi battaniye ile eşini saran alevleri söndürmeye başardı.

Vücudunun boyun ve bel bölgesi arası ile sol kolunda 3'üncü derece yanık oluşan İzgi, Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi'ne sevk edildi. 4 aylık hamile İzgi'nin karnındaki bebeğinin sağlık durumunun iyi olması üzerine yanık için tedaviye başlandı. İzgi'nin bacaklarından alınan deriler, yanıkların oluştuğu bölgelere nakledildi. 4 kez ameliyat olan ve sağlığına kavuşan Gülcan İzgi'nin 1 hafta sonra taburcu edilebileceği bildirildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.