Kocaman sevgi

Kocaman sevgi

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile futbolcular Selim Ay ve Erdon Daci ile birlikte Karatay Belediyesi’nin Yaz spor okullarının kapanış törenine katıldı. Tecrübeli teknik adam burada büyük bir sevgi seli ile karşılandı

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile Selim Ay ve Erdon Daci katıldıkları törende büyük bir sevgi ve ilgi ile karşılandı. Karatay Belediyesi’nin Saraçoğlu Spor Tesislerinde gerçekleştirilen yaz spor okulu kapanış törenine katılan Kocaman yaz spor okulu öğrencilerine başarı belgesi takdim etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Aykut Kocaman ve futbolcuların etrafını saran minik sporcular fotoğraf çektirmek ve imza almak için birbirleriyle yarıştılar. Başarılı teknik adam da miniklerin bu isteklerini geri çevirmedi.

SPOR GENÇLERİMİZ İÇİN FAYDALI BİR ALAN

Törende kısa bir konuşma yapan Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman: “Herkesi saygıyla selamlıyorum. Karatay Belediyesi’ni de yapmış olduğu bu çok yönlü organizasyon için teşekkür ediyorum. Zaten belediyelerin asli görevlerinden bir tanesi insanlara bu şekilde hizmetler götürmek. Spor, bütün yapabilen gençlerimiz için çok faydalı bir alan. Sadece ortak yaşamayı değil, aynı zamanda bedenlerini nasıl kullanması gerektiğini de öğreniyorlar. Beraber hareket etme becerisi kazanıyorlar. O yüzden bu olanağı sağlayan Karatay Belediyesi’ne tekrar teşekkür ediyorum. Devamını temenni ediyorum. Konya sporu için de çok önemli çalışmalar. Biz de gelebildiğimiz kadar buralarda olarak destek vermek isteriz” ifadelerini kullandı.

BENDE BU YOLLARDAN GEÇTİM
Konyasporlu Selim Ay da programda yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Öncelikle bu organizasyonda emeğe geçen herkese teşekkür ediyorum. Minik kardeşlerimizin spora kazandırılması adına çok güzel projeler. Ben de Konya’ya seçmelere ilk geldiğimde Saraçoğlu Tesisleri’nde bulunan 4 nolu sahada antrenmana katılmıştım. Şimdi yeniden burada olmak çok güzel. İnşallah burada eğitim alan kardeşlerimiz de büyüdüklerinde Konya’ya ve ülkemize hizmet etme olanağı bulurlar. Ben bu imkanı onlara sağlayan Karatay Belediyesi’ne teşekkür ediyorum ve hepinizi saygıyla selamlıyorum”

Karatay Belediyesi yaz spor okullarının kapanış törenin sonunda futbolcular Selim Ay ve Erdon Daci’nin de dahil olduğu mini bir gösteri maçı yapıldı. Gösteri maçının başlama vuruşunu ise Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman yaptı.

Ferhat Türkoğlu

15151515.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum