KMÜ'de kariyer günleri

KMÜ'de kariyer günleri

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu, ''Kariyer Günleri'' kapsamında Konya'nın önde gelen iş adamlarından Feyzullah Ertaş'ı ağırladı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu, ''Kariyer Günleri'' kapsamında Konya'nın önde gelen iş adamlarından Feyzullah Ertaş'ı ağırladı.
    
Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen söyleşiye, okulun akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.
    
Yüksekokul Müdürü Öğretim Görevlisi Abdülbaki Pınar, yaptığı açılış konuşmasında, Ertaş'ı okullarında görmekten mutluluk duyduklarını belirterek, ''Yarıyıl sonu genel sınavlar öncesi öğrencilerimizin stres atmaları için bu söyleşiyi iyi bir fırsat olarak görüyorum'' diye konuştu.
    
Feyzullah Ertaş ise ''İş Hayatında Bilgi ve Tecrübenin Önemi'' başlığı altında öğrencilerle bilgi birikimlerini paylaştı.
    
İş yaşamında başarılı olmak için dürüstlükten ödün vermeden, çok çalışmaları gerektiğini ifade eden Ertaş, konuşmasını şöyle sürdürdü:
    
''Başarının sırrı dürüstlükten geçer. Bunun yanında günümüzde eğitim çok önemli. Bilgi çağında başarılı olmak istiyorsak mutlaka okumalıyız, eğitimimizi tamamlamalıyız. Topyekün eğitim için bir seferberlik içine girmeliyiz. Ben buradan başarıyı elde edip, m
maddi birikim sağlayan herkesi eğitime destek vermeye çağırıyorum.''
    
Etkinlik başında tüm öğrencilere kalem seti hediye eden Ertaş, programın sonunda ise büyük bir sürpriz yaptı.
    
Gerçekleştirilen çekilişin ardından Ertaş, 50 şanslı öğrenciyi 100'er lira ile ödüllendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.