Kılıçdaroğlu’nun ‘ypg Terör Örgütü Değil’ Sözüne Mhp’den Tepki

Kılıçdaroğlu’nun ‘ypg Terör Örgütü Değil’ Sözüne Mhp’den Tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 'YPG terör örgütü değil, vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum' yönündeki sözlerine tepki gösterdi. Büyükataman,...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 'YPG terör örgütü değil, vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum' yönündeki sözlerine tepki gösterdi.

Büyükataman, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada “AKP ile CHP arasındaki siyasi akrabalık ilişkisi, bilhassa bölücü teröre sakat ve mahsurlu bakıştaki yakınlık, yapılan karşılıklı temaslarla iyice su yüzüne çıkmıştır. PKK’nın Suriye uzantısı YPG’ye CHP’nin bakışı AKP ile hiçbir farklarının olmadığını ortaya koymuştur.” ifadelerini kullandı.

“Kılıçdaroğlu’nun bu söylemi gafletin ötesinde bir ihanettir.” diyen Büyükataman, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Anlaşılan odur ki; CHP, AKP’nin dümen suyuna girmiştir. CHP’nin 'İktidar için papaz elbisesi giyerim' diyen zihniyetten hiçbir farkı kalmamıştır. Tezkere konusunda da tenakuza düşen CHP’nin birçok konuda olduğu gibi bu konuda da kafası karışıktır. PKK ve uzantısını vatan savunucusu olarak görenler; PKK tetikçileridir. AKP propagandistidir. Ve bunlar Türkiye’nin karşısındaki cephedir, Türk milletinin sırtındaki kamburlardır.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.