Kazanma zamanı

Kazanma zamanı

Ligde Trabzon’da Avrupa’da Gent’e yenilen Atiker Konyaspor bugün sahasında Adanaspor karşısına çıkacak. Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Mücadeleyi Barış Şimşek yönetecek. Kartal’ın tek düşüncesi galibiyet

Atiker Konyaspor Spor Toto  Süper Ligin 6. Haftasında bugün sahasında Adanaspor ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak.  Yeşil-beyazlı ekibin zorlu maçını Barış Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını Mehmet Metin ve Serdar Diyadin yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler. 

TEK HEDEF GALİBİYET

Avrupa’da istediğini alamayan Atiker Konyaspor ligde kazanarak biraz olsun morallenmek istiyor. Gent deplasmanından 2-0’lık skorla dönen  geçtiğimiz hafta da Süper Ligde Trabzonspor’a uzatma dakikalarında yediği golle 1-0 yenilen yeşil-beyazlı ekip Adana galibiyeti ile nefes almak istiyor.

UEFA Avrupa liginde Perşembe akşamı Belçika’nın Gent takımıyla karşılaşan ve aynı gün özel uçakla Konya’ya dönen Konyaspor’da Adanaspor maçının hazırlıkları 3 puan için yapıldı. Rakibine oranla yorgun olan Kartallar Adanaspor karşısına rotasyonlu kadro ile çıkacaklar. Buna göre Jonson’un da sakatlığı nedeniyle orta almanda Volkan büyük bir olasılıkla ilk 11’de sahaya çıkarken, ileride ise cezası nedeniyle Gent maçında oynayamayan Rangelov görev yapacak.  Teknik adamların Amir’in yerine ise, Bajic’i sahaya sürecekleri öğrenildi. Konyaspor bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Serkan- Skubiç, Ali Turan, Vukoviç, Dougalas (Mehmet Uslu)- Volkan, Ali Çamdalı- Miloseviç, Amir (Bajiç), Ömer Ali- Rangelov.

5 MAÇTA DA GOL YEDİ

Atiker Konyaspor bu sezon  ligde oynadığı beş maçta da kalesinde gol gördü. Çaykur Rize maçında 1 Beşiktaş maçında 2 Antalya ve Gençlerbirliği maçında birer gol yiyen yeşil-beyazlı ekip Trabzon karşısında kalesini gole kapatamadı ve uzatma dakikalarında rakibine 1-0 yenildi.

BARIŞ ŞİMŞEK UĞURLU GELİYOR

Atiker Konyaspor, hakem Barış Şimşek yönetiminde 20.maçına çıkacak Şimşek’in yönettiği 19 maçta yeşil-beyazlı ekip 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Söz konusu bu maçlarda Barış Şimşek Konyasporlu oyunculara 3 kırmızı ve 52 sarı kart gösterdi. Barış Şimşek geçen sezon Konyaspor’un iç sahada Gençlerbirliği ile oynadığı  maçı yönetti. Yeşil-beyazlı ekip o maçta rakibi ile 0-0 berabere kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.