Kazanacak güçteyiz

Kazanacak güçteyiz

Yarın deplasmanda Tokatspor'a konuk olacak Anadolu Selçukluspor'un Teknik Direktörü Zafer Turan rakiplerini yenecek güce sahip olduklarını söyledi.yeşil-beyazlı ekip bugün Tokat'ta son çalışmasını yapacak

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Zafer Turan Tokatspor maçında galip gelecek güçleri olduğunu ifade etti. Turan  İkinci yarının geride kalan 4 haftasına bakıldığında oyun anlamında, mücadele anlamında sıkıntı görmediğini belirterek,  “Tabiî ki oyun anlamında biraz daha üstüne koymamız gerekenler var. Genç bir oyuncu gurubumuz var ve öğrenmeye açıklar. Puan olarak biraz rahatladığımızda herkes oynadığımız futbolu beğenerek izleyecek” dedi.
“Geride kalan 4 maç beni ümitsizliğe, demorilizeye götürmedi. Aksine inancımı artırdı” diyen Teknik Direktör Zafer Turan: “ Ama üstüne koymamız gereken şeyler var. Oyundan keyif alarak oynamak istiyoruz. Ama içinde bulunduğumuz durum buna çok elvermiyor. Maç içinde basit hatalar yaptığınız zaman geri dönüşü kolay olmuyor. Biz oyunculardan oynamasını, oynayarak kazanmasını istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yapıyoruz. Alt sıralarla aramızdaki puan farkını biraz açabilirsek oynadığımız oyundan oyuncularda, seyredenlerde keyif alacak. Zaten öğrenmeye açık genç oyuncularımız var. Bakıldığında yaş ortalaması 21-22 olan bir gurupla ligde yarışıyoruz. Ortalamanın bu kadar düşük olması elbette ki maç içinde kılma noktalarında bazen sıkıntıya yol açıyor. Aman onların oyunundan, mücadelesinden memnunum. Sadece benim yapılmasını istediğim ufak tefek ufak farklar var. Onları da gerçekleştirdiğimiz zaman, bu oyunumuzun üstüne bir şeyler eklemiş olacağız ve daha iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum” dedi. Tokat deplasmanında zorlu bir maçın kendilerini beklediğini kaydeden Zafer Turan açıklamasını şöyle sürdürdü. “Şehir takımıyla oynayacağız. Şehir takımlarının en büyük artılarından biri seyirci topluluğu. Hedefleri Play-off oynayabilmek. Güçlü rakiplerle oynadığımız maçlara baktığınızda başa baş oynadık. Tokatspor maçında bunlardan bir tanesi. Galip gelecek gücümüzün olduğuna inanıyoruz. Genç oyuncular ile deplasmanda oynamanın bilincinde sahaya çıkıp kazanmak için oynayacağız. Motivasyon çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştireceğiz. Bu hafta özlediğimiz galibiyeti alarak döneceğimize inanıyoruz.”
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.