Katılmak için 25 bin lira yatırmaları gerekiyor

Katılmak için 25 bin lira yatırmaları gerekiyor

Türkiye Basketbol 1.Ligi’nde lige katılım bedeli açıklandı.

Türkiye Basketbol 1.Ligi’nde lige katılım bedeli açıklandı. Türkiye Basketbol Federasyonu, Türkiye Basketbol Ligleri için 2016 - 2017 sezonu Transfer Takvimi ile uygulanacak katılım payı, harç ve bedellerini belirledi. Türkiye Basketbol 1.Ligi’nde lige katılım bedeli 25 bin TL olarak açıklandı.  Torku Konyaspor’un 1. Ligde mücadele etmesi için iki hafta içiresinde 25 bin TL’yi ödemesi gerekiyor. Kapanması gündemde olan  yeşil-beyazlı ekipte bu paranın verilip verilmeyeceği merakla bekleniyor. Konyaspor’un iki hafta içerisinde bu parayı TBF’ye ödemesi gerekiyor. Spor Toto Basketbol Ligi’nde ise bu rakam 75 bin TL olarak açıklandı.

SPONSORLUK BEDELİ YOK

Öte yandan kulüpler isimlerine eklenecek isim sponsorlukları için TBF’ye herhangi bir para ödemeyecek. Federasyon tüm liglerde isim sponsorluğu bedelinin olmadığını açıkladı.

UMUTLAR AZALIYOR

Ligde mücadele etmek için katılım payını yatırması gereken Torku Konyaspor’da yönetimin olmayışı ve takıma talip çıkmayışı ekipte umutları giderek azaltıyor. Tarihinin en kötü dönemini geçiren ve küme düştükten sonra Konyaspor Basketbolda endişeli bekleyiş devam ediyor. Yapılan iki genel kurulda da adayın çıkmadığı yeşil-beyazlı ekipte umutlar giderek azalıyor. Temsilcimizde kritik günlere girilirken, takımın artık faaliyetlerini sürdürmesinin zor olduğu gelen bilgiler arasında. Bazı çevrelerin yönetime talip olduğu açıklanırken, transfer yasağı ve borçlar yüzünden geri adım attıkları ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.