Kartal'ın hedefi '6'lıyı tutturmak

Kartal'ın hedefi '6'lıyı tutturmak

PTT 1. Lig'de hem istikrarı hem de altılıyı tutturmayı hedefleyen Konyaspor, pazar günü oynanacak olan samsunspor maçının hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürürken, yeşil-beyazlı ekipte moraller tavan yaptı

Torku Konyaspor’da, Samsunspor maçının hazırlıkları  3 puan parolasıyla sürüyor..  Göztepe maçında da fileleri havalandıran Erdal 8 gole ulaştı. PTT 1. Lig'in 24. haftasında, Pazar günü deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak Torku Konyaspor'da çalışmalar bir günlük izin sonrasında önceki akşam yapılan antrenmanla başladı. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmana maçında sakatlanan ve tedavisine başlanılan Şenol Akın, tedavisi devam eden Ali Dere katılmadı. Muhammet Yürükuslu ve Semih Aydilek antrenmanın hemen başında ağrı hissedince çalışmayı bırakmak zorunda kaldı. Şenol’un sakatlığının ciddi olduğu, bu hafta Samsun maçında oynamasının zor olduğu bildirildi. Kartallar, dün de sabah ve öğleden sonra olmak üzere çift antrenman gerçekleştirdi.. Çabuk-kuvvet, dayanıklılık, kondisyon ve teknik-taktik içeren çalışmalarda futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi. Bugün taktik çalışacak olan yeşil-beyazlılar Samsun’a Cuma günü sabah karayoluyla gidecekler. Samsunspor maçının hazırlığı Cumartesi günü orada yapılacak ter idmanıyla tamamlanacak.
EN GOLCÜ ERDAL OLDU
Torku Konyaspor’da, en golcü futbolcular sıralamasında Erdal Kılıçaslan, ilik sırada yer aldı.. Göztepe maçını da boş geçmeyen tecrübeli futbolcu ligin başından buyana rakip fileleri 8 kez havalandırdı.  Yeşil-beyazlı takımın diğer iki golcü futbolcuları ise, yabancı oyuncular Neca ve Ars.. Uzun aradan sonra Göztepe maçında ilk 11’de kendisine yer bulan Neca ile devre arasında Hollanda’dan transfer edilen Ars’ın 5’er golü var. İlk kez Adana Demirspora maçında forma giyen ve fileleri 3 kez havalandıran Ars, diğer iki golünü ise, bir önceki hafta deplasmanda Tavşanlı Linyitspor ve bu hafta da Göztepe’ye attı.  
SAMSUNSPOR CEPHESİ
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Emin Kar, ''Torku Konyaspor ile bu sezonun en kritik maçını oynayacağız'' dedi. Hafta sonu sahalarında oynayacakları Torku Konyaspor maçının kendileri açısından önemli olduğunu dile getiren Kar, şunları kaydetti: ''Torku Konyaspor ile bu sezonun en kritik maçını oynayacağız. Çünkü geçen hafta biz mağlup olmamıza rağmen rakiplerimiz de ya yenildi ya da berabere kaldı. Bize biraz olsun moral aşıladı. Onun için Torku Konyaspor'u çok önemsiyoruz. Ligde 3-4 haftalık bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Bunu bir türlü yakalayamadık. Biraz da futbol şansının olmamasından kaynaklanıyor. İnanılmaz toplarımız direklerden dönüyor. Belki önümüzdeki maçlarda bu futbol şansını da yanımıza alırsak galibiyet serisini yakalayacağımıza inanıyorum.'' Başkan Kar, Samsunspor tarihinin en şanssız kulüp başkanının kendisi olduğunu vurgulayarak, ''Spor Toto ve Türkiye Futbol Federasyonu'nda temlikler yüzünden para alamadık. Reklamdan aldığımız gelir de çok düşük. Buna rağmen takımımızı ayakta tutmaya çalışıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.