Kartal’ın gözü kupada

Kartal’ın gözü kupada

Daha önce üç kez Türkiye Kupasında yarı final oynama başarısı gösteren Atiker Konyaspor, bu sezon kupayı kazanarak Avrupa’nın ardından kulüp tarihine bir başka başarıyı eklemek istiyor

Spor Toto Süper Ligde geçtiğimiz sezon yakaladığı başarı ile tarihinde ilk kez Avrupa arenasında mücadele eden Atiker Konyaspor bu sezon da Türkiye kupasını kaldırarak bir başka ilke imza atmanın planlarını yapıyor.  Daha önce tarihinde iki kez yarı finale yükselen ancak güçlü rakiplerle karşılaşan yeşil-beyazlı, Kasımpaşa’yı eleyerek tarih yazmak itiyor. Atiker Konyaspor tarihinde Ziraat Türkiye Kupası’nda final oynama başarısı gösteremedi. Konyaspor, Kasımpaşa’yı elemesi durumunda tarihinde bir ilke imza atacak.

DİREKT GURUPLARDAN BAŞLADI

Ziraat Türkiye Kupasına  geçtiğimiz sezonu 3.sırada tamamladığı için direkt olarak gruplardan başlayan Atiker Konyaspor grubu lider tamamladı. Grup maçlarında ilk maçta Kızılcabölükspor’u deplasmanda 4-0 mağlup etti. İkinci maçında Trabzonspor ile evinde golsüz berabere kalan yeşil-beyazlı ekip üçüncü maçta ise deplasmanda Gümüşhanespor ile 1-1 berabere kaldı. Kupanın ikinci maçlarında ise evinde Gümüşhanespor’u 3-0, Kızılcabölükspor’u ise 1-0 mağlup eden temsilcimiz gruptan çıkmayı garantiledi. Yeşil-beyazlılar son maçta ise Trabzonspor’a 1-0 mağlup olarak gruplardaki tek mağlubiyetini aldı.

ŞANSLI KURA ÇEKTİ

Grubu lider tamamlayan Atiker Konyaspor 16 turunda ise evinde Ümraniyespor’u ağırladı. Temsilcimiz 48’de geriye düştüğü maçta 84. dakikada Rangelov’un attığı golle berabere kaldı ve maç uzatmalara gitti. Uzatmalarda penaltı fırsatı yakalayan Konyaspor, Vukovic’in ayağından penaltıyı gole çevirerek son 8 takım arasına adını yazdırdı. Yeşil-beyazlı ekip çeyrek final için yapılan kura çekiminde şanslı bir çekim yaparak Sivasspor ile eşleti. Rakibi ile deplasmanda karşılaşan Atiker Konyaspor bu maçta rakibiyle golsüz berabere kaldı. Yeşil-beyazlı ekip 2. maçta ise ecel terleri dökmesine rağmen maçı 3-2 kazanmasını bildi.

KUPA MAÇI  BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI  

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde oynanacak Kasımpaşa - Konyaspor maçının biletleri satışa çıktı. Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında 27 Nisan 2017 Perşembe günü saat 20:45’de Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak Kasımpaşa - Atiker Konyaspor maçının bilet satışı başladı. Mücadelede Konyaspor taraftarına ayrılan Misafir Takım Tribünü bilet fiyatı 20 TL olarak açıklandı.

Maçta Passolig zorunluluğu bulunmuyor. Maça hem Passolig hem de kağıt biletle girilebiliyor. Konyaspor taraftarı kağıt biletleri stadyum gişesinden alabilecek.

BİLET FİYATLARI ŞU ŞEKİLDE: Kale Arkası Açık Tribün: 10 TL, Maraton Açık Tribün: 10 TL, Kale Arkası Kapalı Tribün: 20 TL,  Maraton Kapalı Tribün: 40 TL, Misafir Tribünü: 20 TL

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.