Kartal taktik çalışıyor

Kartal taktik çalışıyor

Cumartesi günü iç sahada Boluspor ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor'da, bu maç için taktik idmanlara ağırlık veriliyor.

Cumartesi günü iç sahada Boluspor ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor'da, bu maç için taktik idmanlara ağırlık veriliyor. Kartal, ikinci yarıda oynadığı 7 karşılaşmada 11 puan topladı. Temsilcimiz 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı

Torku Konyaspor’da, gözler Cumartesi günü içi sahada oynanacak Boluspor maçına çevrildi.. Kartallar, ligin ikinci yarısında oynadıkları 10 maçta 11 puan toplarken, iki maçta da galibiyeti son dakikalarda yediği gollerle kaçırdı. İki haftalık galibiyetin ardından çıktığı Samsun deplasmanında 1 puanla yetinen yeşil-beyazlı’lar da, Bolu maçının hazırlıkları devam ediyor.. Salı günü sabah salonda kuvvet, öğleden sonrada Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde top çalışması gerçekleştiren Torku Konyaspor’de hedef, Boluspor’u yenerek ilk 6 umutlarını devam ettirmek. Teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde akşam saatlerinde yapılan günün ikinci antrenmanında oyuncular dönüşümlü olarak top kontrolüne dayalı pas çalışması ve bire-bir, ikiye iki, üçe-üç teknik çalışma ve şut çalışması gerçekleştirdi. Antrenmana ameliyat olan Ali Dere ve tedavisine devam edilen Semih Aydilek katılmazken, Şenol Akın, Sjoerd Adrianus Theodorus Ars, Deniz Öksüz ve Onur Uğlu takımdan ayrı çalıştı. Dün de öğleden sonra taktik çalışan kartallar, bugün de taktik çalışması yapacaklar ve hazırlıkları yarın ter idmanıyla tamamlayarak tesislerde kampa girecekler.

2. YARIDA 7 MAÇTA 11 PUAN

Torku Konyaspor, ligin ikinci yarısında oynadığı 7 maçta 11 puan topladı.. İlk yarının aynı döneminde 9 puan alabilen yeşil-beyazlılar, ikinci yarıda yaptıkları 7 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 yenilgi ve 2 beraberlik aldı.. Torku Konyaspor, 3 galibiyetten ikisini Bucaspor ve Tavşanlı Linyitspor deplasmanında elde etti. İç sahada ise Trabzon’a yenildi, Adana Demirspor ile de berabere kaldı. Kartallar, ligin ikinci yarısında oynadıkları iki maçta ise, son dakikalarda yedikleri gollerle galibiyeti kaçırdı.. İç sahada Adana Demirspor karşısında 3-1 öne geçmesine karşın bunu koruyamayan Torku Konyaspor, 90. dakikada Erman’ın golüne engel olamayarak 3 puandan oldu..  Yeşili beyazlılar, bu hafta da Samsun deplasmanında uzatma dakikalarına 1-0 önde girmelerine rağmen son dakikada yedikleri golle sahadan 1 puanla ayrıldı. Böylece Konyaspor, bu iki maçta kaybettiği 4 puanla zirveye bir adam daha yaklaşma şansı iyi değerlendiremedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.