Kartal lidere karşı

Kartal lidere karşı

Atiker Konyaspor ligin 7. haftasında, bugün, lider Başakşehir ile saat 13.30’da karşı karşıya gelecek Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçtan puanla dönmenin hesabını yaparken rakibin henüz yenilgisi bulunmuyor

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligin 7. Haftasında bugün deplasmanda Medipol Başakşehir’e konuk olacak  İstanbul Başakşehir Fatih Terim stadında oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak maçta İstanbul bölgesinden  Mete Kalkavan düdük çalacak. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Aleks Taşçıoğlu yaparken, maçın dördüncü hakemi Hakan Ceylan.

Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları dün tamamlandı ve takım havayoluyla İstanbul’a giderek kampa girdi. Moral iyi. Planlar puan için yapıldı. Takımda önemli bir eksiklik yok. Ali Çamdalı ve Ömer Ali 3’er sarı kartla oynayacaklar. Bu futbolcular bü gün de  sarı kart daha görmeleri halinde bir sonraki Fenerbahçe maçında takımdaki yerlerini alamayacaklar.

Atiker Konyaspor’da, Başakşehir maçının ardından 20 Ekim Perşembe günü Konya’da SC Braga ile Avrupa liginde karşı karşıya gelecek. Kartallar, Başakşehir maçından puan alarak Braga karşılaşmasına yüksek moralle çıkmayı amaçlıyor.

Konyaspor bugünkü maçta muhtemelen şu 11 ile mücadele edecek: Serkan- Skubiç, Ali Turan, Vukoviç, Douglas- Ali Çamdalı, Volkan- Ömer Ali, Miloseviç, Meha- Rangelov.

BAŞAKŞEHİR ÜSTÜN

Atiker Konyaspor ile Başakşehir bugün 11. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında daha önce oynanan 10 maçta Konyaspor 1, Başakşehir 5 galibiyet alırken, 4 maçta berabere sonuçlandı. 

İstanbul bölgesi hakemi Mete Kalkavan ise Kartalların bu sezon ilk kez bir maçını yönetecek.. Konyaspor’un geçen yılda lig maçına çıkmayan Kalkavan, bir önceki sezon Fenerbahçe ve Kasımpaşa maçlarında düdük çalmıştı.

Geçtiğimiz sezonu 59 puanla Atiker Konyaspor’un altında bitiren  İstanbul temsilcisi yeni sezonda gösterdiği performansla rakiplerine gözdağı verdi. Medipol Başakşehir geride kalan 6 haftada sadece 1 beraberlik alan İstanbul temsilcisi diğer beş maçta ise rakiplerini sahadan eli boş gönderdi.

Sezon başında Fenerbahçe’yi yenen Medipol Başakşehir takımı  Bursapor’u 2-0  Kasımpaşa’yı ise 3-1 yendi. İstanbul ekibi Gaziantep deplasmanında da 1-0’la kazanmasını bildi 

TEK BERABERLİĞİ BULUNUYOR

Medipol Başakşehir takımı bu sezon tek beraberliğini sahasında Osmanlıspor’a karşı aldı. İstanbul temsilcisi  sahasında oynadığı maçta 2-0 geriye düşmesine rağmen müthiş bir geri dönüşe imza attı ve maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Medipol Başakşehir bu maçın ardından kazanmaya devam etti. İstanbul temsilcisi bu maçın ardından deplasmanda Alanyaspor’a 5 gol birden attı.

ÇOK GOL ATIP AZ GOL YİYOR

Medipol Başakşehir bu sezon 6 hafta geride kalırken zirvedeki yerini koruyor. Henüz yenilgi yüzü görmeyen İstanbul temsilcisi topladığı 16 puanla ligin zirvesinde yer alırken oynadığı 6 maçta rakip kalelere 14 gol birden attı. Medipol Başakşehir kalesinde ise 3 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.