Kartal kampa girecek

Kartal kampa girecek

Ligin güçlü ekiplerinden Boluspor ile karşı karşıya gelecek olan Torku Konyaspor'da hazırlıklar yapılacak ter idmanı ile sona erecek

Yeşil-beyazlılar, ter idmanından sonra Tatlıcak tesislerinde kampa girerek maç saatini bekleyecekler

Torku Konyaspor'da, içi sahada Boluspor ile oynanacak maçın hazırlıkları 3 puan parolasıyla sürüyor. Yeşil-beyazlılar, ligde kalan 10 maçın 6’sını iç sahada, 4’ünü deplasmanda oynayacak.  Ligin 25. haftasında Boluspor’u konuk edecek olan Torku Konyaspor’da, önceki gün yapılan antrenmana Recep Aydın ile birlikte sakat olan Şenol Akın, Ali Dere ve Semih Aydilek katılmadı. Sakatlıkları iyiye giden Onur Uğlu ve Deniz Öksüz takımdan ayrı çalıştı. Dün de Tatlıcak tesislerinde taktik çalışma gerçekleştiren Kartallar, bugün ter atarak hazırlıkları tamamlayacaklar ve akşamda tesislerde kampa girecekler. Torku Konyaspor’da bu maç öncesi sakatlıkları s üren Şenol, Ali Dere ve Semih Aydilek dışında eksik yok. Moral iyi.
10 MAÇIN 6'SI İÇ SAHADA
PTT 1. ligde ilk 6 mücadelesi veren Torku Konyaspor, ligde kalan 10 maçın 6’sını iç sahada, 4’ünü ise, deplasmanda oynayacak.  Bu hafta Boluspor’u konuk edecek olan kartallar, 27 ve 28. haftalarda üst üste Denizlispor ve Kartalspor, 30. hafta ilk 6 uğraşı veren Adanaspor, 32. hafta da liderin en yakın takipçisi Manisaspor ile iç sahada mücadele edecek. Torku Konyaspor, lig perdesini ise, içi sahada oynayacağı Ankaragücü maçıyla kapatacak. Sezon boyunca deplasman maçlarında daha iyi performans sergileyen ve içi sahada sadece 2 galibiyet alabilen Torku Konyaspor, deplasmanda ise, zor maçlara çıkacak. Kartallar, 26. haftanın zirvenin iddialı takımı Rizespor’a konuk olacak. 29. hafta da Kayseri’de lider Erciyesspor ile karşılaşacak olan Konyaspor, deplasmandaki diğer iki maçını da, ilk 6 mücadelesi veren takımlardan Karşıyaka ve Şanlıurfaspor ile oynayacak.
BOLUSPOR CEPHESİ
PTT 1. Lig ekiplerinden Boluspor, hafta sonu oynayacağı Torku Konyaspor maçı için Konya'ya hareket etti. Hafta sonu deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak olan Boluspor, kulübe ait tesiste Teknik Direktör Oğuz Çetin gözetiminde düz koşu, ısınma, istasyon ve şut çalışması yaptı. Boluspor kafilesi, yaklaşık bir saat süren antrenmanın ardından Konya'ya hareket etti. Kulüp Başkanı Abdullah Abat, yaptığı açıklamada, ligde oynan tüm karşılaşmaların zor olduğunu belirterek, ''Ligin bitmesine 10 maç kaldı. Oynayacağımız tüm karşılaşmalarda yılmadan mücadele ederek, istediğimiz sonu elde etmeye çalışacağız'' diye konuştu, Konyaspor karşılaşmasının da zorlu geçeceğini vurgulayan Abat, ''Takımımız yoğun bir şekilde bu maça hazırlandı. Şuan hazır bir durumdayız. İkinci yarıda yaptığı transferler güçlenen bir Torku Konyaspor var karşımızda. Torku Konyaspor deplasmanından 3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz'' şeklinde kaydetti.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.