Kartal ilk deplasmanda

Kartal ilk deplasmanda

Torku Konyaspor Hasan Doğan Sezonunun ikinci haftasında bugün ilk deplasman maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekibin Kadir Has Stadyumunda Kayserispor ile oynayacağı karşılaşma saat 19.30’da başlayacak

Spor Toto  Süper Lig Hasan Doğan Sezonunun 2. Haftasında Torku Konyaspor deplasmanda Kayserispor’a konuk olacak. Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 19.30’da başlayacak.  Müsabakayı Eskişehir Bölgesinden Suat Arslanboğa yönetecek.  Arslanboğa’nın yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu, Esat Sancaktar yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Ekrem Kan görev yapacak. Karşılaşmada  5. Hakem Halil Umut Meler ve 6. Hakem  Öner Fırat olacak. Mücadeleye ev sahibi ekip taraftarları alınmayacak. Torku Konyaspor’da cezası devam eden Rangelov dışında eksik bulunmuyor.   

GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYOR

Yeşil-beyazlı ekip Kayseri maçıyla birlikte yeni sezonun ilk deplasman karşılaşmasına çıkacak. Torku Konyaspor geçtiğimiz sezon yaşadığı deplasman sıkıntısını yeni sezonda yaşamak istemiyor.

Geride kalan sezonda kötü bir deplasman karnesine sahip olan Torku Konyaspor yeni sezonda bu sıkıntıyı yaşamak istemiyor. 2014-2015 sezonuna Eskişehir deplasmanında aldığı yenilgi ile başlayan Torku Konyaspor  daha sonra oynadığı 17 maçta sadece 3 galibiyet alabildi. Yeşil- beyazlı ekip kalan maçlarda ise 8 yenilgi 6 beraberlik aldı. Torku Konyaspor geride kalan sezon deplasman galibiyet siftahını  Balıkesirspor karşısında Uğur İnceman’ın attığı golle yapmıştı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçtan sonra 25. Haftada oynadığı Karabükspor karşılaşmasında da 1-0’lık skorla sezonun 2. deplasman galibiyetini aldı bu maçta Torku Konyaspor’un golünü Djalma Campos kaydetti. Yeşil-beyazlı ekip sezonun son deplasman galibiyetini ise Ankara’da oynanan maçta Beşiktaş’a karşı yine 1-0’lık skorla aldı. Torku Konyaspor’a galibiyeti getiren golü kullandığı korneri golle sonuçlanan Torje’den geldi.

KAYSERİ TARAFTARI ALINMAYACAK

Yeşil-beyazlı ekip sezonun ilk deplasman maçında seyirci avantajını kullanacak. Ev sahibi Kayserispor’un seyircisinin alınmayacağı karşılaşmada Torku Konyaspor taraftarı takımının yanında olabilecek. Yeşil-beyazlı ekip bu avantajını da iyi kullanarak sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.