Kartal, Almelo'yı 2-1 yendi

Kartal, Almelo'yı 2-1 yendi

Yeni sezon kamp çalışmaları için bulunduğu Hollanda'daki dördüncü hazırlık maçında Eredivise lig takımlarından Heracles Almelo ile Tubbergen'de karşılaşan Torku Konyaspor, rakibini 2-1'lik skorla mağlup etti.

Yeni sezon kamp çalışmaları için bulunduğu Hollanda'daki dördüncü hazırlık maçında Eredivise lig takımlarından Heracles Almelo ile Tubbergen'de karşılaşan Torku Konyaspor, rakibini 2-1'lik skorla mağlup etti. Temsilcimiz adına goller 7.dakikada Özgür Özkaya'nın ortasını ters bir vuruşla kendi ağlarına gönderen Ramon Zomer ve 34.dakikada Djalma Campos'un ortasını kafayla tamamlayan Elvis Kokalovic'ten gelirken, Heracles Almelo'nun golünü 57.dakikada Fledderus kaydetti. Torku Konyaspor bu maçta Kaya Tarakçı, Ali Turan (dk.61 Tolga Ünlü), Elvis Kokalovic, Jagos Vukovic, Özgür Özkaya (dk.63 Mehmet Uslu), Uğur İnceman (dk.61 Ali Çamdalı), Mehmet Güven, Aliaksandr Hleb (dk.66 Recep Aydın), Djalma Campos (dk.76 Ali Dere), Hasan Kabze (dk.69 Ömer Ali Şahiner), Ciprian Marica (dk.56 Dimitar Rangelov) kadrosuyla mücadele etti

Torku Konyaspor’un Hollanda kampında 10. gün geride kalırken, yönetici ve teknik adamların çalışmalardan memnun oldukları bildirildi. Dün sabah ve akşam olmak üzere Papendal Sport hotel sahasında çift antrenman yapan yeşil-beyazlılar, bugün ve yarında taktik antrenmanlarıyla geçirecekler ve 2 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00’de Sportpark Bezelhorst sahasında Hollanda 2. ligi takımlarından De Graafschap ile 54. hazırlık maçına çıkacaklar. Torku Konyaspor, programda değişiklik olmaması halinde 3 Ağustos Pazar günü Hollanda Eredivise 1. ligi takımlarından Utrecht ile son hazırlık maçımı oynayacaklar. Hollanda kampı 4 Ağustos’ta sona erecek ve takım Türkiye’ye dönecek.

Torku Konyaspor’da, lig hazırlıkları iki günlük izinin ardından Bolu’da gerçekleştirilecek 3. dönem kampıyla devam edecek. Kartallar, Bolu kampı sonunda Konya’ya dönecekler ve lig hazırlıklarının kalan bölümünü tesislerde gerçekleştirilecek. Bu arada, Torku Konyaspor’un ligden bir hafta önce Ankara’da düzenlenecek TSYD kupası turnuvasına da katılacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.