Kars Adliyesi'nin Bahçe Duvarına Siyah Çelenk Bırakıldı

Kars Adliyesi'nin Bahçe Duvarına Siyah Çelenk Bırakıldı

CHP Kars İl Örgütü, 17- 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu soruşturmasına İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın takipsizlik kararı vermesini protesto etti. CHP İl Başkanı Mustafa Aras başkanlığında Kars Adliyesi önüne gelen...

CHP Kars İl Örgütü, 17- 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu soruşturmasına İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın takipsizlik kararı vermesini protesto etti. CHP İl Başkanı Mustafa Aras başkanlığında Kars Adliyesi önüne gelen partililerin adliyenin bahçesine girmesine polis izin vermedi. CHP'liler, adliyenin bahçe duvarına 'Adaletin Kara Günü' yazılı siyah çelenk bıraktı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanı Mustafa Aras, adliye önünde yaptığı basın açıklamasında, "Türkiye'de son yüz yılın en büyük yolsuzluk ve rüşvet operasyonu maalesef ki hukuk çiğnenerek, adaletin kirli eller tarafından takipsizlik kararıyla düşürülmüştür. Bizler tüm Türkiye'de olduğu gibi Kars'ta da CHP İl Örgütü olarak bu hukuksuzluğu protesto ediyoruz. Adalet Sarayı önüne 'Adaletin Kara Günü' adlı yazılı çelengimizi bırakıyoruz." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.