Kargo Aracında Kaçak Eşya Ele Geçirildi

Kargo Aracında Kaçak Eşya Ele Geçirildi

Ağrı’nın Doğubayazıt Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği personellerince bir kargo firmasına ait araçta yapılan aramada çok sayıda gümrük kaçağı malzeme ele geçiri...

Ağrı’nın Doğubayazıt Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği personellerince bir kargo firmasına ait araçta yapılan aramada çok sayıda gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre; Doğubayazıt Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince batı illerine gitmek üzere gümrük kaçağı suç eşyalarının bulunduğuna yönelik istihbarı bilgilerin elde edilmesi üzerine kargo firmasına ait araçta yapılan arama neticesinde, 4 bin 700 paket sigara, diyaliz makinesi içerisine gizlenmiş 72 kilogram nargile tütünü, 699 adet cep telefonu, 525 adet cep telefonu bataryası, 59 adet şarj aleti başlığı, 85 adet telefon kulaklığı, 30 adet USB kablo ve 25 adet şarj aleti ele geçirildi. Olay kapsamında 11 şüpheli şahıs ve ilgili firmaya ait yetkililer hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında gerekli yasal işlemlere başlandığı belirtildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.