Karaman'da kuvvetli lodos uyarısı

Karaman'da kuvvetli lodos uyarısı

Karaman Belediyesi Karaman'ı bu gün ve yarın etkisi altına alacak olan kuvvetli lodosa karşı vatandaşları dikkatli olunması konusunda uyardı.

Karaman Belediyesi Karaman'ı bu gün ve yarın etkisi altına alacak olan kuvvetli lodosa karşı vatandaşları dikkatli olunması konusunda uyardı. Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Osman Ünüvar, yaptığı yazılı açıklamada, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından Karaman'ın bugün ve pazar günü kuvvetli lodosun etkisi altına girdiğinin kendilerine bildirildiğini belirtti.
    
Vatandaşların baca gazı zehirlenmeleri ve oluşacak olumsuzluklara karşı tedbirli olmalarını isteyen Ünüvar, şunları kaydetti:
    
''Saatteki hızı 60 kilometreye ulaşacağı tahmin edilen rüzgar, soba ve doğal gaz kaynaklı baca gazı zehirlenmelerine, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi gibi olumsuz durumlara yol açabilir. Vatandaşlarımız bu duruma karşı dikkatli ve tedbirli olmasını istiyoruz. Vatandaşlarımız özellikle kömür sobalarını yakıp uyumasınlar. Evin içinde gaz kokusu hissettiklerinde evi havalandırıp, yetkililere haber versinler. Sobaları usulüne uygun olarak yaksınlar ve kesinlikle yanan sobanın içine takviye kömür atmasınlar.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.