Kan kaybı sürüyor

Kan kaybı sürüyor

İç sahadaki yenilgilerine bir yenisini daha ekleyen Torku Konyaspor'da ağızları bıçak açmazken, yeşil-beyazlılar Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına bugün başlayacaklar. Kartal'da Olağanüstü Genel kurul bugün Bera otelde yapılacak

Torku Konyaspor, galibiyet için çıktığı maçta Boluspor’a tek golle yenilerek iç sahada puan kaybetmeye devam etti. Bu sezon, iç sahada sadece iki kez galip gelerek hayal kırıklığı yaratan Kartallar, aynı sonu Boluspor karşısında da yaşadı ve avantajı rakibine kaptırarak önemli bir fırsatı daha değerlendiremedi. Bolu karşısında  da maça iyi ve süratli başlayan yeşil-beyazlılar, Ars’ın penaltı kaçırmasının ardından Erdal ve yine Ars ile iki önemli pozisyondan da yararlanamayınca Boluspor’un oyunda dengeyi sağlamasının önünü açtı. Son haftalardaki alışılmışın dışında değişik bir 11 ile sahaya çıkan Torku Konyaspor, bireysel hatalar sonucu rakibin 11. dakikada gelen golüne kalan sürede yanıt veremeyince yeşil-beyazlılar sahasında bir hayal kırıklığı daha yarattı. Torku Konyaspor, bu yenilgiyle 34 puanlı rakibiyle birlikte Bucaspor ve 35 puanlı Adana Demirspor’u geride bırakarak 36 puanla 7. sıraya yükselme şansını da değerlendiremedi.

Torku Konyaspor’da, Cumartesi günü oynanan Boluspor maçının ardından teknik adamlar futbolcuları Tatlıcak tesislerinde antrenmana çıkarttı. Kartal’da, Ligin 26. haftasında, deplasmanda zirvenin iddialı takımlarından Çaykur Rizespor ile oynanacak maçın hazırlıkları bir günlük izinin ardından bugün başlayacak. Kartallar, Rize’ye muhtemelen Cuma günü Ankara-Trabzon üzerinden havayoluyla gidecekler. Rizespor maçı öncesi takımda cezalı futbolcu yok. Şenol, Ali Dere ve Semih’in tedavileri ise sürdürülmekte.  Öte yandan Torku Konyaspor'da Olağanüstü Genel Kurulu bugün yapılacak Yeşil-beyazlı temsilcimizde tüzük değişikliğini içeren Olağanüstü Genel Kurulu bugün  saat 18:30'da merkez Bera Hotelde çoğunluk sağlanamadığı takdirde 18 Mart 2013 Pazartesi günü aynı yer ve saatte yapılacak.

BOLUSPORLULAR MEMNUN

PTT 1. Lig’de mücadele eden Boluspor, Torku Konyaspor deplasmanından Abdülaziz’in attığı golle 1-0 galip dönerken, konuşan Boluspor Başkanı Abdullah Abat, “Oyuncularımı ve teknik heyetimi mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Konya’ya gelen 25 yönetici birlik beraberliğin nasıl olacağını gösterdi” dedi.

Başarı için kenetlenmenin şart olduğunu ifade eden Abdullah Abat, “Kim ne derse desin ben hep teknik heyet ve futbolcularıma güvendiğimi her fırsatta söyledim. Şimdi tekrar söylüyorum ve bu ekibe inanalım. Bu galibiyet bizim için çok önemli. Hem özgüvenimiz geri geldi hem de lig için tekrar heyecanlandık. Kayseri Erciyespor maçıyla çıkışımızı sürdürmekten başka çaremiz yok” diye konuştu. Konya’ya gelen 25 yöneticinin yönetimin ne kadar birlik beraberlik içinde olduğunu gösterdiğini sözlerine ekleyen Başkan Abat, “Konya’ya kadar gelip takımımıza destek olan yönetici arkadaşlarımıza da teşekkür ederim. Birlik beraberliğe fazlasıyla ihtiyacımız olan günlerde bun fazlasıyla başardık” şeklinde konuştu. Maçın orta hakemi Kutluhan Bilgiç’in verdiği kararlar ile Boluspor’un aleyhinde çalıştığını belirten Başkan sözlerine şöyle devam etti: “Bu kadar kötü bir hakem beklemiyordum. Akıl almayacak bir penaltıya imza attı. Ancak Alla’hın yardımıyla kalecimiz Serdar kurtardı. Maç içinde de verdiği kararlarla oyuncularımızın motivasyonunu bozdu. Ama kazanmayı bildik.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum