İZMİRDREAMBOX.COM SİZLERE ALMANYADA İPTV SERVER SATIŞI SUNMAKTAN GURUR DUYAR  BİZİ  ARAMAYA ÇEKİNMEYİNİZ

İZMİRDREAMBOX.COM SİZLERE ALMANYADA İPTV SERVER SATIŞI SUNMAKTAN GURUR DUYAR BİZİ  ARAMAYA ÇEKİNMEYİNİZ

IPTV Servis hizmeti almak isteyen kişiler, doğrudan bu hizmeti ve aynı zamanda teknik desteği de sağlamakla görevli olan firmaları aramaktadırlar.

IPTV Servis hizmeti almak isteyen kişiler, doğrudan bu hizmeti ve aynı zamanda teknik desteği de sağlamakla görevli olan firmaları aramaktadırlar. Televizyon izlemeyi seven birçok kuşakta birçok farklı yayın almak isteyen kişilerin son derece başvurduğu firmalardan biri olarak kabul edilen bir firmamız ülke çapında hizmet vermektedir.

IPTV Server hizmeti, televizyonunuzun frekansları ve radyonun sağlamış olduğu değerleri algılayıp yakalayarak bunu görüntüye dönüştürme hizmeti olarak bilinmektedir. Bu hizmette kişiler yerli ve yabancı kanallar izleyebilir, belgeseller ve eğlence programları seyredebilir. İşte tüm bu teknik süreçler için kişilerin mutlaka PTV Server hizmeti kullanmaları gerekmektedir.

Firmamızda fiyatlar zaman zaman kampanyaya girse de, genel olarak ok uygun fiyatlardan hizmet veren bir firma olmasıyla dikkat çekmektedir. 150 TL’ lik ve 250 TL’ lik 2 paket halinde hizmet vermekte olan firmanın ilk paketi 6 ay televizyon ve internet desteği sunarken, ikinci paket ise tam bir yıl geçerli olacak şekilde dikkat çekmektedir. 1 yıl düşünmekte olan kişiler için son derece avantajlı olduğunu söylememizde de fayda bulunuyor.

Ayrıca ülke çapında hizmet vermekte olan bir firma olduğumuzdan dolayı randevu almak için bizi her yerden arayabilirsiniz. İster mail yoluyla, ister cep telefonundan isterseniz ise Skype desteği sayesinde bize çok kısa bir süre zarfı içerisinde ulaşabilir ve cihazı kurmak için randevu oluşturabilirsiniz.

   BİZİ ARAMAYA ÇEKİNMEYİNİZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.