İyi bir reklam aracı

İyi bir reklam aracı

Torku Konyaspor yönetiminde ziyaretler sürüyor. Yeşil-beyazlı ekip Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik'i ziyaret etti. Çevik ziyarette, “Basketbol bir çok Konya firması için iyi bir reklam aracı” diye konuştu

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Başkanı  Hakan Faydasıçok  ve yönetim kurulu üyeleri Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik'i ziyaret etti.

Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, basketbolun tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de çok popüler bir spor dalı olduğuna değinerek, "Torku gibi güçlü bir markanın sponsorluğunda şehrimizi ülkemizin en üst düzey liginde temsil ediyorsunuz. Basketbol ekonomik değerler içinde bir çok firma için çok önemli bir reklam aracı haline geldi. Avrupa'da takımların artık birden fazla sponsorları var. Biz de Konya olarak gelişmiş ticari ve ekonomik kaynaklarımızı doğru kullanarak takımımıza sahip çıkmalıyız" dedi.  

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Hakan Faydasıçok ise "Torku Konyaspor Basketbol olarak beklenin üzerinde bir performansla iyi bir sezon geçiriyoruz. Avrupa'nın en zorlu liglerinden birinde aldığımız 12 galibiyet ile play-off'u zorluyoruz. Normal sezonu bitirdiğimiz nokta bizi belki de gelecek sezon Avrupa'ya taşıyacak. Bunun bilincinde olarak yönetimimiz ve teknik heyetimiz ile özverili bir çalışmanın içindeyiz. Bu bağlamda şehrimizde yaşayan herkesten ve tüm Konyalılardan daha fazla ilgi ve destek bekliyoruz. Geride kalan 26 haftalık süreçte neler yapabileceğimizi kanıtladık. Bize verilen desteğin artması halinde Konya'da çok daha üst düzey heyecanları ve başarıları birlikte yaşayabiliriz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.