İtfaiyenin Hortumu Kısa Geldi, Apartman Göz Göre Göre Yandı

İtfaiyenin Hortumu Kısa Geldi, Apartman Göz Göre Göre Yandı

Gaziantep'te 6 katlı bir apartmanın son katında çıkan yangını söndürmede itfaiye ekipleri yetersiz kaldı. Küçük bir itfaiye aracının gönderildiği yangında, itfaiyenin hortumu kısa geldi. Merdivenli araçların gelmemesine tepki gösteren...

Gaziantep'te 6 katlı bir apartmanın son katında çıkan yangını söndürmede itfaiye ekipleri yetersiz kaldı. Küçük bir itfaiye aracının gönderildiği yangında, itfaiyenin hortumu kısa geldi. Merdivenli araçların gelmemesine tepki gösteren vatandaşlar, apartmanın göz göre göre yanmasına isyan etti.

Gaziantep Batıkent Mahallesi'nde 6 katlı bir apartmanın en üst katında çıkan yangına müdahale etmek isteyen itfaiye ekipleri yetersiz kaldı. İtfaiye ekiplerinin küçük bir araç gönderdiği yangına, müdahale etmek isteyen itfaiyecinin sıktığı su ancak 4. kata yetişti. Yangına ilk olarak merdivenli araçların gelmemesi nedeniyle geç müdahale edildiğini savunan mahalle sakinleri, gelen itfaiye aracının hortumunun kısa gelmesi sonucu yangının büyüdüğünü söyledi. Yaklaşık yarım saatlik bir gecikmenin ardından merdivenli itfaiye aracı sayesinde yangın kontrol altına alındı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.