İlhan Palut maç sonunda öyle bir şey yaptı ki... Kimse inanamadı!

İlhan Palut maç sonunda öyle bir şey yaptı ki... Kimse inanamadı!

8 ay aradan sonra Konya'ya deplasman mücadelesine gelen İlhan Palut'un maç sonunda soyunma odası koridorunun duvarlarını yumruklayarak, “Ben çok güçlüyüm” dediği iddia edildi

8 ay önce kulüp yönetimi tarafından alınan bir kararla Konyaspor ile yollarını ayıran, ayrılığı şehirde ve taraftarda büyük üzüntüye sebep olan İlhan Palut, Konya'ya Çaykur Rizespor Teknik Direktörü olarak deplasmanda mücadeleye geldi. İlhan Palut, Konyaspor taraftarından beklediği ilgi ve desteği bulamadı. Taraftar, Palut'a tezahürat etmedi. Maç boyunca çok gergin ve heyecanlı olan Palut, takımının attığı ilk golle mutluluktan çılgına döndü. Rizespor'un 5 dakika sonra attığı ikinci golle Palut, dakikalarca yüksek sesle bağırdı. Palut'un bu tavırları, “Konya'ya çok hırslı gelmiş. Kendini ispatlamak istedi ve ispatladı” yorumlarına konu oldu.

ilhan-palut.jpg

PALUT, BAĞIRARAK SEVİNCİNİ YAŞADI

İlhan Palut'un Teknik Direktörlüğünü yaptığı Çaykur Rizespor, Konyaspor'u Konya'da 2-1 yendi. Maçı 87 dakika boyunca 1-0 önde götüren Konyaspor, son 5 dakikada yediği 2 golle yıkıldı. İlhan Palut'un ikinci golden sonra uzun süre bağırarak, sevinç yaşaması da dikkatlerden kaçmadı. Maç sonu soyunma odasına doğru giden İlhan Palut'un maçın bitmesine rağmen yine de çok hırslı olması dikkatlerden kaçmadı. Palut'un soyunma odasına giderken bir de “Ben güçlüyüm” diye bağırarak, koridorların duvarlarını yumrukladığı da iddia edildi.

OLUMSUZLUKLARI KONUŞSAM SABAHA KADAR SÜRER!

İlhan Palut, maç sonunda yaptığı basın toplantısında Konyaspor taraftarına da kinayeli bir mesaj göndererek, “Beni muhteşem şekilde karşıladıkları için taraftara teşekkür ederim” dedi. Hayattan beklentisini düşürdüğünü, Konya'daki günleriyle alakalı bütün olumsuzlukları bir tarafa bıraktığını ve sadece güzel şeyleri hatırladığını söyleyen Palut, “Konyaspor taraftarı 25-30 bin kişiyle bu stadı İlhan Palut diye inletmiştir. Onu unutmam. Bugün beklediğimiz karşılamanın olmamasından dolayı da nankörlük edemem. Olumsuzluklarla ilgili konuşsam, sabaha kadar sürer ama gerek yok. Konya'yı seviyorum. Konya'da sevildiğimi düşünüyorum. Böyle hatırlamak bu şehri benim için çok güzel” şeklinde konuştu.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum