İl Başkanı Ünlü’nün 19 Mayıs Mesajı

İl Başkanı Ünlü’nün 19 Mayıs Mesajı

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.19 Mayıs’ın, Türk milletinin, onuruyla yaşama kararlılığının tarihsel simge...

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

19 Mayıs’ın, Türk milletinin, onuruyla yaşama kararlılığının tarihsel simgelerinden olan ve büyük zafere giden yolda ilk adımın atıldığı bir gün olduğunu belirten Başkan Ünlü, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ’Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yüceltecek ve devam ettirecek sizlersiniz’ diyerek, büyük özverilerle kurulan Cumhuriyeti, aldığı eğitim ve kültürüyle daima güvendiği Türk gençliğine emanet etmiş ve Milli Mücadelenin başlangıcı olan bu anlamlı gün, Türk gençliğine bayram olarak armağan edilmiştir. Sahibi olduğumuz potansiyel genç nüfusumuz, bizim en büyük gücümüz ve haklı onurumuzdur. Yeni Türkiye’nin geleceği gençlerimizin ellerinde hayat bulacaktır. AK Parti olarak gençlere, onların eğitimine ve gelişimine bu nedenle büyük önem vermekteyiz. Başta gençlerimiz olmak üzere 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kurtuluş savaşının tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.