İç sahada korkutuyor

İç sahada korkutuyor

Anadolu Selçukspor yarın sahasında ligin en kritik maçlarından birine çıkacak. Yeşil-beyazlı zorlu maçta Ofspor ile karşılaşırken Anadolu Selçukspor’un iç saha performansı taraftarını tedirgin ediyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor yarın sahasında Ofspor ile karşı karşıya gelecek.Yeşil-beyazlı ekip küme düşme korkusu yaşamamak için bu maçı kazanmak istiyor.

Sıralamada rakibinin üzerinde bulunan yeşil-beyazlı ekip bu  maçtan galip ayrılmanın planlarını yapıyor. Anadolu Selçukspor bu maç kaybettiği takdirde  puan sıralamasında rakibinin gerisine düşecek ve küme düşen takımlar potasına girmiş olacak. Anadolu Selçukspor zorlu maç öncesinde  34 puanla 12. sırada yer alırken Ofspor ise 32 puan ve maç eksiği ile 16. Sırada yer alıyor. Grupta statü gereği 16,17,18 ve19. takımlar küme düşecek.

ANADOLU İÇ SAHADA TUTUK

Sezon başından buyana kendi sahasında oynadığı karşılaşmalarda istediği sonuçları alamayan Anadolu Selçukspordeplasmanda ise tam tersi bir görüntü çiziyor.Ofspor gibi kümede kalma adına büyük önem taşıyan maçın iç sahada oynanması taraftarları tedirgin ediyor. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada oyndığı 15 maçta sadece 3 galibiyet aldı. Anadolu Selçukspor diğer 12 maçta ise 6 kez rakipleri ile berabere kalırken 6 maçta ise sahadan eli boş ayrıldı. Anadolu Selçukspor bu maçlarda 14 gol atıp 16 gol yedi.

PENALTILARDA İÇERDE KAÇTI

Anadolu Selçukspor’ununutlumyacak Yeni Malatyaspor ve Fethiyespor maçları da iç sahada oynandı.

Sezonun 22. haftasında iç sahada oynanan Yeni Malatyaspor maçında kazandığı penaltı ile öne geçen yeşil-beyazlı ekip 2. yarının kritik dakikalarında da bir penaltı daha kazanarak galibiyet adına büyük avantaj sağlamıştı ancak ilk penaltıyı gole çeviren Halil İbrahim Sönmez bu penaltıyı gole çeviremedi ve Anadolu Selçukspor son dakika golüyle sahadan beraberlikle ayrıldı.Yeni Malatyaspor maçında penaltı kaçıran Halil İbrahim Sönmez,  Anadolu Selçukspor’un alt sıralardan kurtulma adına büyük önem taşıyan Fethiyespor maçında da penaltı kaçırarak büyük hayal kırıklığı yarattı. Kaçan ilk penaltının ardından Yeşil-beyazlı ekip kritik dakikalarda yine bir penaltı kazandı ve bu kez topun başına Onur Berber geçti. Berber de penaltıyı kaçırınca Anadolu Selçukspor sahadan eli boş döndü.

TAVŞANLI’YA İÇ SAHADA KAYBETTİ

Anadolu Selçukspor iç sahada kümede kalma adına büyük önem taşıyan bir çok maçı kaybetti. Yeşil-beyazlı ekip sahasında oynadığı Tavşanlı Linyit karşılaşmasında rakibine 1-0 yenildi. Dış sahada performansı daha iyi olana Anadolu Selçukspor rakibi ile bu kez sezonun 33. Hafta maçında deplasmanda karşı karşıya gelecek.

5 MAÇTIR İÇERİDE KAZANAMIYOR

Yarın sahasındaOfspor ile karşılaşacak olan Anadolu Selçukspor sahasında 5 maçtır kazanamıyor. Anadolu Selçukspor iç sahadaki son galibiyetini sezonun 19. haftasında oynanan 1461 Trabzon karşısında almıştı. Yeşil-beyazlı ekip o maçtan buyana iç saha da kazanamıyor.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.