Hurtado'dan kötü haber

Hurtado'dan kötü haber

Konyaspor’a geldiği günden buyana sakatlıklardan kurtulamayan Paolo Hurtado ülkesinin milli takımında yine sakatlandı. Kolombiya maçında sakatlanan Perulu oyuncu bu sezon 4. kez sakatlanmış oldu

Atiker Konyaspor’un büyük umutlarla transfer ettiği Perulu orta saha oyuncusu Paolo Hurtado sakatlıktan kurtulamıyor. Konyaspor’da sezon içerisinde 3 kez sakatlanan Hurtado sezonun son haftalarında forma giyemeye başlaşmıştı. Ligin tatile girmesiyle ülkesine giden orta saha oyuncusu milli takımda yine sakatlandı bu sakatlık oyuncunun yıl içindeki 4. sakatlığı oldu.

SON DAKİKADA KENDİNİ SAKATLADI

Perulu oyuncu Paolo Hurtado, milli takımının Kolombiya ile oynadığı hazırlık maçında 70.dakikada oyuna girdi. Karşılaşmanın son bölümlerinde rakibe çalım atmak isterken kendisini sakatladı. Sakatlanmasının ardından gözyaşlarına boğulan Hurtado, büyük üzüntü yaşadı. Konyasporlu oyuncuyu milli takımından arkadaşları teselli etti. Hurtado, daha önce Peru milli takımının Amerika ile oynadığı karşılaşmada sakatlanarak uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Yıldız oyuncunun durumu önümüzdeki günlerde belli olacak.

SEZON İÇİNDE 3 KEZ SAKATLANDI

Atiker Konyaspor’a yaz transfer döneminde Portekiz’in Vitoria Guimaraes takımından transfer olan Paolo Hurtado, Konyaspor 3 kez sakatlandı. İlk olarak 27 Ağustos 2018 tarihinde sakatlanan Hurtado’nun sakatlığı 15 gün sürmüştü. Peru Milli Takımı’nda sakatlanan Hurtado’nun o sakatlığı 69 gün sürdü. Konyaspor’da 10 maçı kaçıran Hurtado, ilk yarıda son olarak 7 Ekim’de ligde oynanan ve 2-2 berabere biten Beşiktaş maçında forma giymişti.

TAM KURTULDU DERKEN YENİDEN SAKATLANDI

Hurtado sezonun devre arası kampında iyileşerek sezonun ikinci yarısında takımdaki yerini alacaktı.Ancak oyuncu İstanbulspor ile oynanan phazırlık maçında sakatlanarak 6 hafta daha sahalardan uzak kaldı. Hurtado bu sezon birisi Ziraat Türkiy Kupası olmak üzere toplam 16 maçta forma giydi. Süper Ligde 15 maçta forma giyen Paolo Hurtado 419 dakika sahada kaldı.

Hurtado’nun 2021 yılına kadar Konyaspor ile sözleşmesi bulunuyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.