Her Şeyin Net Fiyatı Burada

Her Şeyin Net Fiyatı Burada

Her Şeyin Net Fiyatı Burada

 

Oska Park AVM'de hizmet veren firma aynı ürünleri www.netfiyat.com.tr isimli web sitesi üzerinden de satışa sunmaktadır. Web sitesi ana sayfasında bulunan giriş bölümünden siteye üye olunarak alış veriş yapılabilmektedir. Web sitesinde yer alan yardım merkezi bölümüne girilerek popüler sorular, ödeme süreci, değişim ve iade, teslimat detayları, kurulum, satış sonrası, kumaş değişimi, sipariş iptali gibi konularda ayrıntılı bilgi alınabilmektedir.

 

Ayrıca web sitesine ait müşteri hizmetleri hafta içi günlerde 09.00-18.00 saatleri arasında telefon ve elektronik postalara cevap vermektedir. Pazar günleri ise müşteri hizmetleri10.00-18.00 saatleri arasında elektronik postalara yanıt vermektedir. Aynı zamanda 0850 305 15 13 numaralı telefondan da müşteri hizmetlerine ulaşmak mümkün olmaktadır. Mobilya teslim süreci geciken ürünlerde günlük gecikme için müşterilerine %1 para puan vermektedir.

Web Sitesinde Hangi Ürünler Satılmaktadır?

Mobilya konusunda oldukça iddialı olan web sitesinde mobilya ürünlerinin yanı sıra mutfak/elektrikli ev aletleri, ev tekstili, ev dekorasyonu, halı, mobilya, aydınlatma kategorilerinde ürünler uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Site:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.