Hentbol evinde de puanla tanışamadı

Hentbol evinde de puanla tanışamadı

Hentbol Süper Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Hentbol Takımı ligin ikinci haftasında Antalyaspor Kulübünü konuk etti.

Hentbol Süper Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Hentbol Takımı ligin ikinci haftasında Antalyaspor Kulübünü konuk etti. Kendi sahasında Süper ligin ilk maçına çıkan mavi beyazlılar tecrübeli ve güçlü bir kadroya sahip olan rakibi karşısında oldukça iyi mücadele etti. Karşılaşmanın ilk yarısı 12-18 konuk takım Antalyaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısında daha hırslı ve istekli olan taraf Selçuklu Belediyesi takımıydı. Mavi beyazlılar genç ve hızlı bir ekip olmanın avantajını kullanarak skoru eşitlemek için büyük uğraş verdi. İkinci yarının ilk dakikalarında skorda rakibini yakalayan ev sahibi ekip yaptığı fauller sonucu sık sık aldığı 2 dakika cezaları ile rakibi karşısında tam kadro mücadele edemedi. Selçuklu Belediyesi takımının sahada eksik oyuncuyla mücadele etmesini fırsat bilen konuk takım Antalya, aradaki farkı açarak 7 sayıya kadar yükseltmeyi başardı. Gerekli tedbirleri alarak hızlı hücum ve iyi savunma ile oyuna denge getiren mavi beyazlılar maçın son dakikalarına girildiğinde farkı 2 sayıya kadar indirmeyi başardı. Ancak Selçuklu Belediyespor'un bu çabası için süre yeterli olmadı ve mavi beyazlı ekip rakibine 36-38 mağlup olarak ligin ikinci haftasında da puan alamadı. Selçuklu Belediyesi takımına destek olmak için gelenler arasında Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da vardı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.