Hedefimiz güçlü takım

Hedefimiz güçlü takım

Atiker Konyaspor, 2017-2018 sezonu hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. antrenman öncesi konuşan yeni teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, Güçlü bir takım oluşturmak için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Atiker Konyaspor, 2017-2018 sezonu hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. Kayacık Tesisleri'nde, Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenman, dar alanda pas çalışmasıyla start aldı. Yeni transferler Patrik Carlgren ve Savaş Polat'ın da dahil olduğu antrenman, 5'e 2 pres çalışması ve ısınma koşusuyla devam etti. İdmanın basına kapalı bölümünde ise futbolcuların, koordinasyon çalışması ve topla ısınma hareketleri yaptığı bildirildi.

GÜÇLÜ BİR TAKIM OLUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Yeşil beyazlı temsilcimiz Atiker Konyaspor’da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay da ilk idmanına çıktı. Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan tecrübeli çalıştırıcı, zorlukları birlik ve beraberlik içinde halledeceklerini ifade etti. Reşit Akçay, “Yeni sezon hepimize hayırlı olsun. Çok karakterli bir oyuncu grubu ile çalışacağız. Sezon içinde zorluklar olacak. Bunları da hep birlikte halledeceğiz. Güçlü bir takım oluşturmak için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

SEKİZ İSİM ANTRENMANA KATILMADI

Geçen sezon Türkiye Kupası şampiyonu olan ve yeni sezonda 3 kulvarda birden yarışacak olan Konyaspor’un yaptığı ilk idmana bazı oyuncular katılmadı. Yeşil beyazlı takımda, ülkelerinin milli takımında olan Nejc Skubic, Riad Bajic, Amir Hadziahmetovic, Jagos Vukovic ve Traore ile izinde olan Serkan Kırınıtlı, Volkan Fındıklı, Ali Çamdalı katılmadı. Bu oyuncuların Erzurum kampında takıma dahil olması bekleniyor.

Sezonun ilk çalışmasına şu isimler katıldı: Patrik Carlgren, Abdülaziz Demircan, Enes Akgün, Selim Ay, Jens Jonsson, Ali Turan, Özkan Taştemur, Savaş Polat, Volkan Fındıklı, Vedat Bora, Deni Milosevic, Jens Jonsson, Ömer Ali Şahiner, İsmail Güven, Burak Saban, Moryke Fofana, Mehdi Bourabia, Seddar Karaman, Halil İbrahim Sönmez, Mücahit Can Akçay, İbrahim Alan

ANADOLU’DAN 2 GENÇ YETENEK

Geçtiğimiz sezon Konya Anadolu Selçukspor forması giyen oyuculardan Burak Saban ve Özkan Taştemur da Konyaspor’un sezon öncesi kampına katıldı. Geçen sezon Yavru Kartal’da gösterdikleri performans ile dikkat çeken futbolcular, Mustafa Reşit Akçay’ın raporu doğrultusunda Konyaspor’un kadrosuna dahil edildi. Akçay’ın oyuncuları beğenmesi durumunda iki futbolcu da Konyaspor’da kalacak. Ayrıca Seddar Karaman da Konyaspor ile sözleşme imzalamış ve Konyaspor kampına dahil olmuştu.

7 TEMMUZ’A KADAR KONYA’DA

Konyaspor’da yeni sezon hazırlıkları 7 Temmuz’a kadar Konya’da devam edecek. 3 ayrı kamp dönemi geçirmesi beklenen Yeşil beyazlı takım, bu tarihe kadar burada çalıştıktan sonra Erzurum’a gidecek. 14 Temmuz’a kadar Erzurum’da çalışacak olan Atiker Konyaspor, daha sonra Avusturya kampına gidecek. İlk kamp dönemlerinde kondisyon ağırlıklı çalışacak olan Konyaspor, Avusturya’da taktik çalışmalara ve hazırlık maçlarına ağırlık verecek.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.