Hazırlıklar 3 puan için

Hazırlıklar 3 puan için

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Göztepe ile karşı karşıya gelecek olan Konyaspor'da bu maçın hazırlıkları sürerken, yeşil-beyazlı camia kazanmanın hesaplarını yapıyor

Torku Konyaspor’da, Pazar günü içi sahada Göztepe ile oynanacak maçına hazırlıkları bir günlük izinin ardından önceki gün başladı..  Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde, önceki akşam saatlerde teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde yapılan antrenmana TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında aldığı darbeden dolayı sakatlanan ve dinlendirilen Sjoerd Adrianus Theodorus Ars katılmazken, Recep Aydın takımdan ayrı koşu yaptı. Sakatlıklarının tedavilerine devam edilen kaleci Deniz Öksüz salonda, Ali Dere, Semih Aydilek ve Onur Uğlu ise fizyoterapist Ahmet Bayrak gözetiminde sahada çalıştı. Düz koşu ve topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman koşu çalışması ile devam etti. Oyuncular daha sonra iki takıma ayrılarak top kontrolüne dayalı pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenman yarı sahada oynanan çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Dün de sabah salonda kondisyon ve ağırlık, öğleden sonrada sahada teknik-taktik çalışan Kartallar hazırlıkları bugün de taktik antrenmanlarla sürdürecekler ve Cumartesi günü tamamlayarak kampa girecekler.

İLK ALTI UMUDU DEVAM EDİYORİ

PTT 1. ligde ilk 2 ve ilk 6 ile birlikte ligde kalma mücadelesi de iyice kızıştı..  22. hafta sonu puan sıralamasına göre, 6 takım ilk 2, onlardan sonra gelen 6 takım ise sezonu ilk 6 arasına girerek play-off maçlarına katılmayı amaçlıyor. Alt sıralarda bulunan 6 takım da ligde kalma mücadelesi vermekte..

41 puanlı Erciyesspor, 39 puanlı Manisaspor ve 37 puanlı 1461 Trabzon ilk üç sırayı oluştururken, bu takımları 36 puanla Çaykur Rizespor, 34’er puanla iki adana takımı Adana Demirspor ve Adanaspor izlemekte. 33 puanlı Boluspor, 32 puanlı Karşıyaka, 30’ar puanlı Bucaspor ve Şanlı Urfaspor ile 29’ar puanlı Gaziantep ve Torku Konyaspor hedefi ilk 6 olarak belirledi.. Dahası, Konyaspor’un ilik 6 arasına girebilmesi için 6 takımı geride bırakması gerekmekte.. Son hafta da alınan beklenmedik sonuçlarla, 4. sırada bulunan ve 34 puanı bulunan Rizespor ile 29 puanla 12. sırada yer alan Torku Konyaspor arasında sadece 5 puanın bulunması umutları yeniden artırdı.. PTT 1. ligde, 14 puanla son sırada bulunan Ankaragücü’nün ligde kalması iyice zorlaştı.. Bu takımla birlikte 22’şer puanlı Göztepe ve Tavşanlı Linyitspor, 23 puanlı Kartalspor, 25’er puanlı Denizlispor ve Samsunspor ligde kalma mücadelesi vermekte.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.