Haymana fotoğraflandı

Haymana fotoğraflandı

Fotoğraf Sanatçısı, Oyuncu Barış Kerim Cesur ve Duayen Fotoğraf Sanatçısı İlyas Göçmen Ankara Haymana da Çeşitli Fotoğraf Etkinlikleri Gerçekleştirdi

. İlk Önce Belediye Başkanı Özdemir Turgut ve Başkan Yardımcısı Enver Yurtdaşı Makamlarında Ziyaret Eden Sanatçılar Özdemir Turgut ve Enver Yurtdaş’a İlyas Göçmenin Foto İz Dergisinden Fotoğraf Karelerinin Olduğu Kitabı İmzalayarak Takdim Etti. Ardından Haymana Kaplıcaları Başta Olmak Üzere Haymana Köylerinden Olan Yenice Köyünü ve Tarihi Hitit Kalesi Olan Gavur Kalesini Ziyaret Edip Fotoğrafladılar.

whatsapp-image-2023-07-24-at-13-26-43-2.jpeg

Ardından Haymana Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda Sanatçılar Söyleşi Gerçekleştirdiler Haymanalıların Yoğun İlgisiyle Başlayan Programda Sanatçı Göçmen Kırkpınar Yağlı Güreşleri ve Klasiklerinden Fotoğraf Gösterimi Sunarken Barış Kerim Cesur da 81 İlden Kareler Adlı Sunumu ve Pazarlar ve Esnaflar Adlı Sunumlarını Gerçekleştirdiler.

whatsapp-image-2023-07-24-at-13-26-43-1.jpeg

Ankara Merkezde ki Programlarda da Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, GSB Çankaya Gençlik Merkezi ve Radyo Bilkent Programlarından Sonra Sanatçılar Haymana da Düzenlenen Foto Safari Etkinliğinden Sonra Şehirden Ayrıldılar.

whatsapp-image-2023-07-24-at-13-26-46-1.jpeg

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.