Havalimanında Yine Tuvalet Taştı

Havalimanında Yine Tuvalet Taştı

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nin en alttaki metro katında bulunan bir tuvalet taştı. Görevliler çekçekler ve vidanjörlerle taşan lağım sularını temizlemeye çalıştı. Yolcular ise çalışmaları dikkatle izledi. Yaklaşık bir...

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nin en alttaki metro katında bulunan bir tuvalet taştı. Görevliler çekçekler ve vidanjörlerle taşan lağım sularını temizlemeye çalıştı. Yolcular ise çalışmaları dikkatle izledi. Yaklaşık bir ay önce de aynı yerde taşan tuvalet nedeniyle yolcular zor anlar yaşamıştı.

TAV işletmesi, havalimanında taşan tuvaletle ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, metro katında bulunan bayanlar tuvaletinin atılan yabancı madde nedeniyle taştığı belirtildi. Sabah saatlerinde taşma nedeniyle tuvaletin ve yüzlerce yolcunun gelip geçtiği metroya giden koridorun lağım suyu içinde kaldığı ifade edildi.

Görevlileri tarafından yaklaşık bir saat süren çalışma sonucu taşan lağım suları temizlendi. Yolcular ise taşan tuvaletin yanındaki asansörleri bir süre kullanamadı. Yapılan temizliğin ardından metro katı kullanılmaya başlandı.

Yaklaşık bir ay öncede aynı yerde erkekler tuvaleti taşmış yolcular bir süre mağdur olmuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.