Hatay Kırıkhan'da 4+1 daire icradan satılık

Hatay Kırıkhan'da 4+1 daire icradan satılık

Hatay Kırıkhan'da 4+1 daire icradan satılık

İlan.gov.tr'de yer alan ilana göre,

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Bilirkişi Raporuna Göre ;
Hatay İli Kırıkhan İlçesi Karataş Mahallesi 148 ada 1 parsel F Blok 4 Kat 10 Nolu bağımsız bölüm Ana Taş,Yüzölçümü 13.377,37 m² Ana taşınmazı Niteliği arsa bağımsız Bölüm Niteliği mesken Arsa payı / payda 22000/3798820 olan taşınmaz satışa konu edilmiştir.
Taşınmaz Kırıkhan Belediyesi hudutlarında, 1/1000 ölçekli uygulama imar planında olduğu , konut imar şartlarına haiz olduğu, imar yoluna isabet etmediği, alt yapı hizmetleri bakımından belediye hizmetlerinden faydalandığı belirlenmiştir. Parsel üzerinde toplam 7 bloklu yapı bulunmaktadır. Taşınmazın bulunduğu F blokta zemin+ 8 normal katlı yapı olduğu ve toplamda 18 Adet mesken bağımsız bölüm bulunmaktadır. Yapıya ilişkin ruhsat, proje vb bulunmamaktadır. Taşınmaz 4 oda ve 1 salon ile 2 balkon, banyo diğer alanlar ile ortak alanlar hariç yaklaşık 195 m² kullanım alanına sahiptir. Taşınmaz şehir merkezine kısmen yakın mesafede olup ve ulaşım problemi yoktur. Alt yapı hizmetlerinden faydalanmaktadır. Yapıda 1 adet asansör, doğalgaz , yangın merdiveni ve kapalı otopark bulunmaktadır. Bölge genel olarak konut bölgesi olarak kesafet kazanmıştır. Ticari olarak yoğun ve konut zemin katları iş yeri olan bir bölge olup, çevresinde bölge sakinlerinin günlük temel ihtiyaçlarının giderebilecekleri market, fırın şeklinde esnaflar bulunmaktadır. Taşınmaz konumu çevresel özellikleri, yasal ve güncel durumu, dikkate alınanak taşınmazı kendisine özel lokasyon verilerine ortalama birim fiyatlar tespit edilerek pazarlık payı düşülerek arsa payı dahil 2.437.500,00 TL olduğu bilirkişice görüş ve kanaatine varılmıştır.
Satış ilanının tapu kaydındaki ilgililere tebliğ imkansızlığı halinde gazete veya elektronik ortamda yapılan satış ilanının İİK 127. Maddesi gereğince tapu kaydındaki ilgililere tebliği yerine geçeceğinin ilanen tebliğ olmasına,

Detaylı bilgi için buraya tıklayınız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.