Hamsi tava zamanı

Hamsi tava zamanı

Tümosan Konyaspor bugün sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak. Medaş Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele 20.30’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekibin tek hedefi galibiyet

Tümosan Konyaspor Trendyol Süper Ligin 31. haftasında evinde Trabzonspor ile karşılaşacak Medaş Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele 20.30’da başlayacak. Maçı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Ceyhun Sesigüzel yapacak. Mert Güzenge ise müsabakanın 4.hakemi olacak

Konyaspor taraftarının desteği ile evinde oynayacağı maçı kazanarak küme düşme konusunda sıkıntı yaşamak istemiyor. 33 puan ve averajla küme düşme hattının hemen üzerinde yer alan yeşil-beyazlı ekip evinde 6. galibiyetini arayacak.

KONYA’DA 30. RANDEVU

Tümosan Konyaspor Trabzonspor ile evinde 29 kez karşılaştı. Yeşil-beyazlı takım bu maçlarda rakibini 7 kez yenerken 7 kez de sahadan puansız ayrıldı. İki takım 15 maçta ise birer puana razı oldu.

Ligin en çok berabere kalan takımı Konyaspor evinde 15 kez berabere kaldığı Trabzonspor karşısında bu istatistiğini de tersine çevirmek istiyor.

Konyaspor iç sahada 14 karşılaşmada 5 galibiyet 4 beraberlik 5 yenilgi aldı. Rakip Trabzonspor ise dış sahada oynadığı 15 maçta 6 galibiyet 3 beraberlik 6 yenilgi aldı.

İki takım arasındaki rekabet 2’nci ligde 1966 yılında başladı. İki takım o günden bugüne kadar 45’i Süper Lig, 10’u 2’nci Lig ve 6’sı Türkiye Kupası olmak üzere 61 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Trabzonspor’un 28, Konyaspor’un 14 galibiyeti bulunurken 19 maç da berabere sonuçlandı.

Öte yandan iki takımın 2023-24 sezonunun ilk yarısında Trabzon’da oynadıkları maç bordo-mavili takımın 2-1 galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum