Halkbank kredi kartları cirosunda TROY'un payı hızla artıyor

Halkbank kredi kartları cirosunda TROY'un payı hızla artıyor

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, "TROY'un kullanım alanının ve yaygınlığının artırılması gerektiğini düşünüyoruz. Bugün itibarıyla toplam kredi kartı ciromuz içerisindeki TROY ödeme sisteminden geçen ciro oranı yüzde 13 seviyesine ulaştı." dedi.

Arslan, "Bankacılık Söyleşileri" kapsamında AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin, 2023'e "asrın felaketini" yaşayarak başladığını, 6 Şubat 2023'te 14 milyon kişiyi doğrudan etkileyen iki büyük deprem yaşandığını, 50 binin üzerinde yurttaşın hayatını kaybettiğini hatırlatarak milletin feraseti ve birlikteliği, devletin zamanında ve etkin müdahalesiyle bu süreci kısa sürede geride bırakarak süratli biçimde toparlanma yaşadıklarını söyledi.

Yılın ikinci yarısında ise seçimlerin sorunsuz bir şekilde tamamlanması ve yeni ekonomi yönetiminin göreve başlamasıyla para ve maliye politikaları başta olmak üzere köklü önlemlerin hayata geçirilmeye başlandığını ifade eden Arslan, Türkiye ekonomisinde Orta Vadeli Program (OVP) ve 12. Kalkınma Planı doğrultusunda enflasyonla mücadelenin ön plana çıktığını ve bu mücadelenin istikrarlı ve başarılı bir şekilde sürdürüldüğünü kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.