Hakan Keleş: Taraftar desteğine çok ihtiyacımız var

Hakan Keleş: Taraftar desteğine çok ihtiyacımız var

Tümosan Konyaspor’da Sivasspor maçının hazırlıkları sürüyor. Yeşil-beyazlı ekipte teknik direktör Hakan Keleş antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Keleş Sivasspor karşılaşmasının zor olacağına dikkat çekerek: “Sivas maçının hazırlıklarına başladık. İyi bir gidişatımız var. Bunu taçlandırmak istiyoruz. Zor maç olacak çünkü Sivas
deplasmanlarda özellikle iyi oynayan bir takım. 3 tane galibiyeti var, üçünde deplasmanda kazandı. Zor maç olacak bizim için. Ama dediğim gibi iyi bir gidişatımız var. Onu devam ettirmek adına bizim için iyi olacağını düşünüyorum. Tabii ki yönetim olarak futbolcu olarak biz elimizden geleni geleni yapmaya, iyi çalışmaya, iyi hazırlık yapmaya çalışıyoruz. Burada tek eksiğimiz, seyircimiz, seyircimizi bu maça bekliyorum çünkü onlara ihtiyacımız olacak. Tabii ki biz iyi sonuçlar aldıkça tribünlerimizi dolduracaklar, buna inanıyorum da ama bu maçta da inanılmaz şekilde ihtiyacımız var. Dediğim gibi zor olacak ama kazanan taraf biz olmak istiyoruz.” diye konuştu.

KELEŞ DEVRE ARASI TRANSFER DÖNEMİ İLE İLGİLİ SORUYA İSE

“Takımımızın şu anki konumunda memnun değiliz. Takviyeler yapacağız. Bu konuda da çalışmalarımız devam ediyor. Gerekli mevkilere çalışıyoruz takip ediyoruz, izlemeye gideceğiz. Bu hafta zaten izlemeye gideceğimiz oyuncular var. Dediğim gibi takip ediyoruz. Bir gerekli yerlere gerekli mevkileri takviyeler yapacağız.” cevabını verdi.

Teknik Direktör Hakan Keleş yeni yönetimin gelmesinin takıma olumlu etkileri olduğunu ve bunun da takıma mental anlamda yansıdığını söyledi.

Sakatlıklar hakkında da konuşan Keleş “4 5 tane sakatımız var. Muhammed, Gökhan, Oliviearada biraz problemler yaşadık. Sakatlık sonrası bir hastalık geçirdi. Bugün de çıkmayacaktı dün çıktı ama bugün biraz daha boynunda bir problem çıktı.

Ahmet'in bir sakatlığı vardı. Ahmet takımla beraber çalışmalara başladı. Bir de Mehmet Ali de bir problemiz var. Kupa maçında biraz problem yaşamış, üstüne de öyle sakatlıklarda da uğraşıyoruz tabii ki ama dediğim gibi elimizde de iyi bir kadro var. Kadromuzdaki oyuncularımızın performansını yükseltmesi için uğraşıyoruz.” ifadelerini kullandı

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum