Gözler stoperde

Gözler stoperde

Geçtiğimiz günlerde sol bek problemini Eren Albayrak ve Ferhat Öztorun ikilisi ile çözen Atiker Konyaspor’da gözler tekrar stopere çevrildi.

Bu transferinde bir iki gün içerisinde gerçekleştirilerek Avusturya kampına yetiştirilmesi bekleniyor

Atiker Konyaspor’da Avusturya kampı dün başlarken transfer çalışmaları da devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sol bek problemini Eren Albayrak ve Ferhat Öztorun ikilisi ile çözen yeşil-beyazlı ekipte gözler tekrar stopere çevrildi. Atiker Konyaspor, son olarak stoper mevkiine bir transfer gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Vukovic’in ayrılmasıyla bu mevki için oyuncu sayısı az olan temsilcimiz yeni bir oyuncu için kolları sıvadı. Yeni stoperin Avusturya kampına katılması bekleniyor.

NALDO İSMİ ÜZERİNDE YOĞUNLAŞTI

Stoper konusunda En az Vukovic kadar etkili bir ismi kadrosuna katmayı planlayan Atiker Konyaspor 3-4 oyuncu ile temasta. Bu oyunculardan öne çıkan ismin ise Rusya takımlarından Krasnodar’un Brezilyalı stoperi Naldo olduğu öğrenildi. Oyuncu için girişimlere başlayan yeşil beyazlılar, Vukovic’in kesin olarak ayrılması durumunda oyuncuyu kadrosuna katacak.

Avrupa’nın pek çok üst düzey liginde forma giyen Naldo, son olarak Rusya takımlarından Krasnodar’a transfer olmuştu.

TRANSFER SAYISI 9 OLDU

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın göreve gelmesiyle transfere hız veren Atiker Konyaspor, transfer çalışmalarında sona yaklaştı. Eksik mevkileri tek tek tamamlayan  yeşil-beyazlı ekip şuan kadar 9 yeni oyuncuyu kadrosuna kattı. Vukovic’in yerine yapılacak transfer ile bu sayı 10’a çıkacak.

Ioan Hora’nın yerine de transfer yapıldığı takdirde bu sayı 11 olacak

FERHAT TÜRKOĞLU

  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.