Gözler Göztepe'de

Gözler Göztepe'de

Geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda Tavşanlı Linyitspor'u deplasmanda yenerek büyük moral kazanan Konyaspor'da futbolculara verilen izin bitti ve pazar günü oynanacak Göztepe hazırlıkları başladı

merhabahaber.com Torku Konyaspor’da bir günlük izinin ardından, Pazar günü iç sahada Göztepe ile oynanacak maçın hazırlıkları başladı.. Ligin ikinci yarısında Buca ve Tavşanlı Linyitspor deplasmanlarından galibiyetle dönen ve hedefi yeniden ilk 6’ya çeviren Torku Konyaspor’da, haftanın ilk antrenmanı dün akşam saatlerinde Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde gerçekleştirildi.. Bugün muhtemelen çift antrenman yapacak olan kartallar hazırlıkları Cumartesi günü tamamlayarak tesislerde kampa girecekler. Torku Konyaspor, kırmızı kart cezalısı Murat Akın ile sarı kart cezalısı Ömer Ali Şahiner Göztepe maçında taktımdaki yerlerini alamayacak. Sarı kart cezasını tamamlayan Ali Turan ise teknik adamlar görev vermesi halinde forma giyebilecek.

DEPLASMANDAN 21 PUAN

Ligin başından buyana içi sahada gösterdiği kötü performansa karşılık deplasman maçlarında daha iyi bir görüntü veren Torku Konyaspor, bu özelliğini Tavşanlı Linyitspor maçında da gösterdi.. Sahasında 1 galibiyet ve 5 beraberlik alarak 8 puan toplayabilen yeşil-beyazlılar, deplasmanda ise 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi ile döndü. Dış saha maçlarında toplam 21 puan çıkartan Kartallar, iç sahada sadece 8 gol atarken, deplasmanda ise rakip fileleri 14 kez havalandırdı. Torku Konyaspor, iç sahada 16 ve dış sahada 10 gol yedi..

22. HAFTADA 22 GOL ATILDI

PTT 1. ligde 22. hafta, bir öncekine oranla gol sayısında düşüş yaşandı.. Erciyesspor, Manisaspor ve 1461 Trabzon’un ilk üç sırayı oluşturduğu ligde, son üç sırada ise Tavşanlı Linyitspor, Göztepe ve Ankaragücü yer aldı. Torku Konyaspor'un deplasmanda Tavşanlı Linyitspor'u yeni transfer Sjoerd Adrianus Theodorus Ars'ın attığı golle 1-0 mağlup ederek 29 puan ve averajla 12. sırada kapattığı haftada oynanan maçlardan ikisini ev sahibi, dördünü deplasman takımları kazanırken, üç maç ise berabere sona erdi. Toplam 22 golün atıldığı 22. haftanın en gollü maçı; 3-2 sonuçlanan Trabzon-Karşıyaka karşılaşması olurken, haftanın en farklı galibiyetini ise, Çaykur Rizespor’u 4-0 ile geçen Samsunspor aldı.. Kayseri Erciyessopr ise, Adana Demirspor’u deplasmanda 3-1’lik sonuçla geçerek liderliğini sürdürdü..

PAZAR GÜNÜ 6 MAÇ VAR

PTT 1. ligde 23. hafta maçlarının 2’si Cumartesi, 6’sı Pazar ve 1’i de Pazartesi günü oynanacak. Cumartesi günü, saat 14.00’de Manisaspor-1461 Trabzon ve 19.00’da Çaykur.Rizespor .-Boluspor karşı karşıya gelecek. Pazar günü, saat 13.00’de 3 maç var.. Programa göre;  Kartalspor-MKE Ankaragücü, Torku Konyaspor-Göztepe ve Karşıyaka-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Saat 15.00’de Şanlıurfaspor-Bucaspor ve Denizlispor-Samsunspor maçları var. Saat 19.00’da ise, Adana derbisinde Adanaspor A.Ş. ile Adana Demirspor mücadele edecek. 23. haftanın kapanış maçı, Pazartesi günü saat 20.00’de lider Kayseri Erciyesspor ile TKİ Tavşanlı Linyitspor arasında yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.