Gözaltındaki Polis Memurları Adliyede

Gözaltındaki Polis Memurları Adliyede

İzmir'de düzenlenen operasyonda gözaltına alınan polis memurlarından adliyeye getirilen son grup, vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı.İzmir merkezli olarak 13 ilde düzenlenen, liman ve askerî casusluk olaylarında görev alan polislere...

İzmir'de düzenlenen operasyonda gözaltına alınan polis memurlarından adliyeye getirilen son grup, vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı.

İzmir merkezli olarak 13 ilde düzenlenen, liman ve askerî casusluk olaylarında görev alan polislere yönelik operasyon kapsamında bir bölümü sabah erken saatlerde evlerinden alınan, bazıları da kendisi giderek teslim olan 32 polis İzmir Adliyesi'ne sevk edildi.

Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra olağanüstü güvenlik önleri alınarak sabah saatlerinde İzmir Adliyesi'ne 12 polisten sonra 10’u, daha sonra da diğer 10’u götürüldü. Polislerin adliye getirilişi sırasında adliye önünde bekleyen yakınları ve destek olmak için gelen vatandaşlar, alkışlarla polislere destek oldu. Vatandaşlar, polis araçları içeriye girerken, 'Türkiye sizinle gurur duyuyor' diye slogan attı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.