Genelkurmay: Santrale Saldıran 3 Terörist Öldürüldü

Genelkurmay: Santrale Saldıran 3 Terörist Öldürüldü

Teröristler, Kars'ın Kağızman Altıngedik köyü mülki sınırları içerisinde bulunan bir hidroelektrik santraline saldırıd. Haber verilmesi üzerine olay yerine giden güvenlik görevlileri ile teröristler arasında çıkan çatışmada bölücü...

Teröristler, Kars'ın Kağızman Altıngedik köyü mülki sınırları içerisinde bulunan bir hidroelektrik santraline saldırıd. Haber verilmesi üzerine olay yerine giden güvenlik görevlileri ile teröristler arasında çıkan çatışmada bölücü terör örgütü mensubu 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, 23 Ekim saat 21.50 sıralarında teröristlerin santrale saldırdığı belirtilerek, akabinde düzenlenen operasyona ilişkin şu bilgi verildi: "Olayı müteakip, Kağızman İlçe Jandarma Komutanlığının unsurları derhal olay yerine intikal ederek, santrale ait bir kamyonetle olay yerinden uzaklaşan bölücü terör örgütü mensubu teröristler ile Altıngedik Konutları Bölgesinde karşılaşmış ve teröristler jandarma unsurlarına ateş açmışlardır. Jandarma unsurlarının, açılan ateşe ateşle karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada bölücü terör örgütü mensubu üç terörist etkisiz hale getirilmiş, dört adet Kalaşnikof piyade tüfeği ve mühimmatı ile çok miktarda el bombası ele geçirilmiştir. Kaçan bölücü terör örgütü mensubu diğer teröristleri arama ve tarama faaliyetleri devam edilmektedir."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.