Galatasaray'da Yönetim Passoligi İptal Etti, Taraftar Ttarena'ya Koşuyor

Galatasaray'da Yönetim Passoligi İptal Etti, Taraftar Ttarena'ya Koşuyor

Futbolda 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu'nda zorunlu tutulan passoligle ilgili tartışmalar sürerken, Galatasaray'da yönetim Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak Anderlecht maçında passolig uygulamasını kaldırdı. Anderlecht maçında passoligin...

Futbolda 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu'nda zorunlu tutulan passoligle ilgili tartışmalar sürerken, Galatasaray'da yönetim Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak Anderlecht maçında passolig uygulamasını kaldırdı.

Anderlecht maçında passoligin zorunlu olmadığının açıklanması üzerine ise sarı kırmızılı taraftarların Türk Telekom Arena'ya hücum ettiği belirtildi. Galatasaray yönetimi, sarı kırmızılıların Şampiyonlar Ligi’nde Anderlecht’i ağırlayacağı karşılaşmayı taraftarların tek maçlık elektronik kart ile izleyebileceğini açıkladı.

PASSOLİG KARTI OLMADAN DA ANDERLECHT MAÇINA GİRİLEBİLECEK

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi perdesini Türk Telekom Arena’da Belçika temsilcisi Anderlecht maçıyla açıyor. Taraftarların stada giriş için beklediği açıklama Galatasaray yönetimi tarafından yapıldı.

Sarı kırmızılıları statta desteklemek isteyen taraftarlar Passolig kartı olmadan da maçı izleyebilecek. Passolig kartı olmayan taraftarlar, tek maçlık elektronik kart ile stattaki yerlerini alabilecek. Passolig kartları olan taraftarlar ise kartlarını kullanarak maçı izleyebilecekler.

Konuk Anderlecht taraftarları ise, daha önceden kendilerine iletilen biletlerle saat 21.45'te başlayacak olan Galatasaray - Anderlecht maçını izleyebilecekler.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.