Francisco Calvo kadroda yok

Francisco Calvo kadroda yok

Tümosan Konyaspor’da takımdan ayrılması gündemde olan Francisco Calvo Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarının kadrosuna alınmadı. Kosta Rikalı stoper’in Meksika’ya gideceği ifade edildi

Hakan Keleş oyuncunun devre arasında ayrılacağını göz önünde bulundurarak İstanl deplasmanlarında Calvo’yu kadroya almayacak.

Tümonsan Konyaspor da Galatasaray karşısında , sakat oyuncular Muhammet Demir ile Gökhan Töre görev alamayacaklar. Yeşil-beyazlı ekipte cezalı oyuncu bulunmazken devre arası takımdan ayrılmak isteyen Francisco Calvo’nun ise Hakan Keleş tarafından kadroya alınması beklenmiyor. Yeşil-beyazlı ekibin defansında Uğurcan Yazğılı ve Adil Demirbağ görev yapacak.

Konyaspor bir süredir kadroda tutmak adına yoğun uğraş verdiği Calvo ile yollarını 11 Ocak’ta ayırıyor. Yönetim, oyuncuya 2+1 yıllık yeni sözleşme ve maaş konusunda da iyileştirme teklif etmesine rağmen Calvo, yapılan bu iki teklife de sıcak bakmadı ve Türkiye’de kalmak istemediğini ifade ettiği öğrenildi. Yeşil-beyaz ekiple 54 maça çıkan Kosta Rikalı stoper 4 gollük performans sergiledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum