Feza Öğrencileri Dünya Barışı İçin Güvercin Uçurdu

Feza Öğrencileri Dünya Barışı İçin Güvercin Uçurdu

Samsun Feza Eğitim Kurumları’na bağlı Feza Berk Koleji 8. sınıf öğrencileri TEOG çalışmalarına başladığı şu günlerde dünya barışını unutmadı. Feza Berk Koleji Okul Müdürü Mevlüt Tabak, "Dünyada bazı ülkelerin savaş içinde...

Samsun Feza Eğitim Kurumları’na bağlı Feza Berk Koleji 8. sınıf öğrencileri TEOG çalışmalarına başladığı şu günlerde dünya barışını unutmadı. Feza Berk Koleji Okul Müdürü Mevlüt Tabak, "Dünyada bazı ülkelerin savaş içinde olduğu şu günlerde insanlığın en çok ihtiyaç duyduğu barış için öğrencilerimiz güvercin uçurdu." dedi.

Okul Müdürü Mevlüt Tabak, Çevreye ve gündeme duyarlı öğrenciler yetiştirmek önceliklerimizin içerisinde. Bu vesileyle, "1 Eylül Dünya Barış Günü’nün dünyamıza ve tüm insanlığa barış getirmesi en büyük temennisi ile öğrencilerimizle güvercinler uçurduk." dedi. Okul Müdürü Tabak, "TEOG çalışmalarına start vermiş öğrencilerimize dünyada barışın ne kadar gerekli olduğunu, savaşın insanlara nasıl zarar verdiğinden bahsettik. İnanıyorum ki bu gençler okulumuzdan mezun olduktan sonra dünya barışı için çalışacaklar, dünyada birer barış elçisi olacaklar. Öğrencilerimizi bu inanç ile yetiştirmeye çalışıyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızı da buna göre planlıyoruz." diyerek tüm Dünya ve insanlığa barış gelmesi temennisinde bulundu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.