Fenerbahçe'de müthiş transferler yolda

Fenerbahçe'de müthiş transferler yolda

F.Bahçe'nin oyuna girdiği zaman takımı sırtlayacak yıldız oyuncusu yok. Bazıları dün son kez oynadı. Taraftarı heyecanlandıracak öyle transferler yapılacak ki F.Bahçe'de oynamayan da oynayanlar kadar kariyerli olacak.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a yakınlığıyla bilinen Alaattin Metin, Fenerbahçe'nin sorunlarını yazdı ve transfer döneminde yıldız oyuncuların kadroya katılacağını ifade etti.
Yıldız ve taraftarı heyecanlandıracak oyuncusu olmayan sarı lacivertlilerin, yaz aylarından böyle yıldızları kadroya katacağını belirten Alaattin Metin, Karabükspor maçında ilk 11 başlayan oyuncuların 5-6'sının kadrodan gönderileceğini savundu.
İşte Alaattin Metin'in o yazısı;
"F.Bahçe'nin oyuna girdiği zaman takımı sırtlayacak yıldız oyuncusu yok. Bazıları dün son kez oynadı. Taraftarı heyecanlandıracak öyle transferler yapılacak ki F.Bahçe'de oynamayan da oynayanlar kadar kariyerli olacak.
F.Bahçe, çarşamba günü Trabzon ile kupada final oynayacak olmasına rağmen Karabük maçını, küme düşmeyi etkilediğinden "üzerine çamur sıçramaması için" ciddiye aldı.
Aykut Kocaman iki gün futbolcularına "63 maç oynadınız. Yorgunsunuz. Ama ligi onurumuzla bitirelim" konuşmaları yaptı. Yönetim de öyle.
Yenilgiyi hazırlayan gollerin biri kaleci hatasından ki Mert şampiyon oldukları sezon Trabzon'da penaltı kurtarmıştı, diğeri de Hasan Ali'yi kulübeye mahkum eden Ziegler'in rakibini kovalamamasından oldu. Sahaya çıkan on birin yarısı seneye F.Bahçe formasını giyemeyecek. Dün bazıları son kez oynadılar. Ve gelecek sezon, çok farklı ve taraftarları heyecanlandıracak translerler yapılacak. "Nereden biliyorsun?" derseniz, onu da söyleyeyim: Bu takımın UEFA'da final oynayamamasının, Benfica rövanşını kaybetmesinin nedeni, sakat ve cezalı oyuncularının fazlalığıydı.
KEŞKE SATILSAYDI
O gece konuşulanlar şöyleydi:
"F.Bahçe'nin kulübede oturan, oyuna girdiği vakit takımı sırtlayacak yıldız oyuncusu yok... Ne Gökhan gibi bir savaşçı var ne de oynamayanı aratmayacak üst düzey oyuncu..."
Bunun açılımı da şöyle: F.Bahçe öyle bir transfer yapacak ki, oynamayan da oynayan kadar kariyerli olacak. Mesela Gökhan Gönül. Forması garanti. Ama sakatlanıp, ceza aldığı vakit yerine girecek olan da en az Gökhan gibi olacak.
Başkan'ı ve Aykut Kocaman'ı çok iyi tanıdığım için şunu da söyleyebilirim: Türkiye'ye kaliteli yabancı, star kapısını ilk açan F.Bahçe, transferde bugüne kadar Türkiye'ye gelen kariyeri en yüksek oyuncuyu alabilir. Bu satırları yazarken oyuna Stoch girdi. FIFA'da yılın golünü attı, bitti. O günden beri yok. Eski yönetici Cihan Kamer'in locasında menajerinin "15 milyon euroya isteyen var" sözü aklıma geldi. Keşke o gün satılsaydı. Şimdi üçte birini vermezler. Karabük maçında onuru ile mücadele eden F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi biletini cebine koydu. Çarşamba günü ise Trabzon ile prestij maçı oynayacak."
(akşam)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.