Evinde ilk kez kaybetti

Evinde ilk kez kaybetti

İttifak Holding Konyaspor sezonun 8. hafta maçında sahasında Yeni Malatyaspor’a 2-0 yenildi. Yeşil-beyazlı ekip kaybettiği bu maçla evindeki ilk yenilgisini de almış oldu.

Geride kalan 8 haftada 3 galibiyet 3 beraberlik alan Konyaspor 2. yenilgisini de Malatya karşısında aldı. Bu sezon ilk yenilgisini Göztepe deplasmanında 1-0’lık skorla alan yeşil-beyazlı ekip iç sahadaki ilk yenilgisini de pazartesi günü oynadığı Yeni Malatyaspor maçında 2-0’lık skorla aldı. Konyaspor bu sezon evinde oynadığı 4 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgi aldı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda 4 gol atıp kalesinde 5 gol gördü. İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'de bu sezon ilk yenilgisini alırken iç sahadaki yenilmezlik serisi 7 maç sonra bitti. Yeşil-beyazlı ekip, taraflarının önünde 7 maç sonra mağlup oldu. Konşyaspor Yeni Malatya maçının öncesinde sa-

hasında son olarak geçen sezonun 26. haftasında Çaykur Rizespor'a yine 2-0 mağlup olmuştu. Yeşil-beyazlı ekip, bu maçın ardından evinde oynadığı 7 lig maçında 1 galibiyet ve 6 beraberlik aldı.

KOCAMAN KADROYU BOZMADI

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman Yeni Malatyaspor karşısında ilk 11’i bozmadı. Tecrübeli teknik adam deplasmanda Kasımpaşa ile oynanan ve 4-1 kazanılan maçın ardından iç sahada oynanan Malatya maçına da aynı kadro ile sahaya çıktı. Kaleci Serkan’ın kırmızı kart görmesinin ardından Alper Uludağ zorunlu olarak oyundan çıktı ve yerini kaleci Ertuğrul’a bıraktı.

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.