Evinde 'Hükümdar'

Evinde 'Hükümdar'

Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan temsilcimiz Atiker Konyaspor Büyükşehir Belediyesi Arena'da yenilmezlik serisini 16 maça çıkarırken evinde 365 gündür ise yenilgi yüzü görmüyor

Atiker Konyaspor, Beşiktaş maçıyla birlikte taraftarının karşısına çıktı. Temsilcimiz sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Çiftbaşlı Kartal aldığı bu sonuçla, BüyükşehirBelediyesi Arena Stadyumu'nda ki yenilmezlik serisini 16 maça çıkardı. Temsilcimiz evinde son yenilgisini 2015-2016 sezonunda aldı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz 29 Ağustos 2015 tarihinde Galatasaray'a 4-1 yenildi. Atiker Konyaspor, Galatasaray maçının ardından evinde mağlubiyet yüzü görmedi.

365 GÜNDÜR YENİLGİ YOK

Temsilcimiz Konyaspor, iç sahada uzun süredir mağlubiyet yüzü görmüyor. Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Atiker Konyaspor evinde yenilmezlik serisini 16 maça çıkardı. Çiftbaşlı Kartal 365 gündür evinde yenilgi yüzü görmedi. Temsilcimiz Atiker Konyaspor evinde ağırladığı son 16 rakibine mağlubiyet yüzü göstermedi. Temsilcimiz son 16 maçta 12 galibiyet alırken 4 kez ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

SERİ 16 MAÇ

Geçtiğimiz sezon iyi bir performans sergileyen ve bu sezon da geçen sezon ki yakaladığı başarıyı sürdürmek isteyen temsilcimiz Atiker Konyaspor, evinde rakiplerin korkulu rüyası oldu. Çiftbaşlı Kartal son yenilgisini 29 Ağustos 2015 tarihinde Galatasaray'a karşı aldı. Temsilcimiz Galatasaray maçının ardından yenilgi yüzü görmedi. Atiker Konyaspor'un evinde son 16 maçta ağırladığı ve yenilmediği rakipler şöyle: "2015-2016 sezonu; Mersin İdman Yurdu,Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Eskişehirspor, Antalyaspor, Bursaspor, Kayserispor, Osmanlıspor, Sivasspor, Trabzonspor, Başakşehir, Fenerbahçe, Çaykur Rizespor, Kasımpaşa ve Beşiktaş. 2016-2017 sezonu; Çaykur Rizespor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.