Ethemi için büyük pazarlık

Ethemi için büyük pazarlık

Tümosan Konyaspor’da transfer heraketliliği devam ediyor. Ligde sıkıntılı günler geçiren yeşil-beyazlı ekip takımı bir an önce ateş hattında kurtarmak için transfer hamlelerine devam ediyor.

Tümosan Konyaspor’da transfer heraketliliği devam ediyor. Ligde sıkıntılı günler geçiren yeşil-beyazlı ekip takımı bir an önce ateş hattında kurtarmak için transfer hamlelerine devam ediyor. Tümosan Konyaspor son olarak İstanbulspor’un başarılı oyuncusu Valon Ethemi’yi talip oldu.

Ethemi Konya’ya gelmeyi çok istiyor. İstanbulspor kulübü ise başarılı oyuncuyu bedelsiz bırakmak istemiyor. İki kulüp arasında pazarlıklar devam ederken Valon Ethemi de kulübüne gitmek istediğini ve kendisine kolaylık sağlanmasını istedi.

26 yaşındaki kanat futbolcusu Valon Ethemi ve İstanbulspor’un teklifi kabul etmesi halinde futbolcunun Konya’ya gelebileceği ifade edilirken, şartlara göre transferin sezon sonuna kadar kiralık veya bonservisiyle gerçekleşebileceği öğrenildi. İstanbulspor'da 2,5 sezondur forma giyen Ethemi, 106 maça çıktı ve 21 gol 15 asistlik katkı sağladı. Ethemi bu sezon ise 16 resmi maçta görev yaptı ve 1 gol ile 1 asistlik katkı sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum