Eski günlerdeki gibi

Eski günlerdeki gibi

Tümosan Konyaspor bu sezon uzun bir aradan sonra taraftarı İle barışık bir görüntü ortaya koydu. Sezonun 25. hafta maçında sahasında Ankaragücü ile karşılaşan Tümosan Konyaspor’da yeşil-beyazlı taraftarlar maça büyük ilgi gösterdi.

Fatih Özgökçen yönetiminin sezon başındaki yanlış politikaları ve yaklaşımları nedeniyle maçlara ilgi göstermeyen Konyaspor taraftarı uzun bir aranın ardından MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunu doldurdu. Ligde sıkıntılı günler geçiren ve şuanda küme düşme hattında yer alan Tümosan Konyaspor hafta sonunda evinde Ankaragücü ile kritik bir karşılaşmaya çıktı. Bu karşılaşma öncesinde şehirde seferberlik ilan edildi. Tüm Konya maça davet edildi. Yeşil-beyazlı taraftarlar bu çağrıyı karşılıksız bırakmadı ve MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu uzun bir aradan sonra yeniden bir şölen yaşadı.

whatsapp-image-2024-02-12-at-10-36-28-1.jpeg

Tümosan Konyaspor’un evinde oynadığı zorlu Ankaragücü maçını 25 bine yakın taraftar izledi. Sezonun taraftar rekorunun kırıldığı maç öncesinde takıma müthiş bir karşılama töreni düzenlendi. Kayacık Tesisleri’nden konvoy ile hareket eden Konyaspor takım otobüsü stadyum önünde meşaleler ve tezahüratlarla karşılandı. Yeşil-beyazlı taraftarlar takım otobüsünü durdurarak uzun tezahüratlarda bulundu. Daha sonra girişe kadar takım otobüsüne eşlik eden taraftarlar maç esnasında desteklerini devam ettirdiler. Tribünleri dolduran 25 bine yakın Konyaspor sevdalısı 90 dakika boyunca takımlarına destek oldu.

whatsapp-image-2024-02-12-at-10-34-48-1.jpeg

Tümosan Konyaspor Louka Prip’in golüyle 1-0 öne geçince stadyum adeta bayram yerine döndü. Karşılaşma bu skorla tamamlanırken maçın bitiş düdüğü ile birlikte futbolcular ve taraftarlar bu galibiyeti birlikte kutladı.

whatsapp-image-2024-02-12-at-10-36-29-4.jpeg
Konyaspor taraftarı ve sahadaki mücadelesi ile uzun süre sonra o eski ruhunu yakalamış bir görüntü sergiledi. Yeşil-beyazlı taraftarlar bu desteğin her zaman devam edeceğinin sinyalini verdi.

FERHAT TÜRKOĞLU

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum